Φώτης Κουβέλης: «Η συμφωνία των Πρεσπών είναι εθνικά συμφέρουσα»

Ελλάδα
Φώτης Κουβέλης: «Η συμφωνία των Πρεσπών είναι εθνικά συμφέρουσα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο καθένας και η καθεμία μπορούν να διαδηλώνουν, διατυπώνοντας τις απόψεις τους - Η συμφωνία των Πρεσπών είναι εθνικά συμφέρουσα  

«Η συμφωνία των Πρεσπών είναι εθνικά συμφέρουσα και η υπερψήφιση της θα σημάνει μία νέα πορεία στην ευρύτερη περιοχή», δήλωσε σήμερα από την Πάτρα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Φώτης Κουβέλης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, σχετικά με το σημερινό συλλαλητήριο.

Ειδικότερα ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε: «Ο καθένας και η καθεμία μπορούν να διαδηλώνουν, διατυπώνοντας τις απόψεις τους. Η συμφωνία των Πρεσπών είναι εθνικά συμφέρουσα και πολλοί από εκείνους οι οποίοι δηλώνουν ότι θα την καταψηφίσουν, λυπάμαι, αλλά υποτάσσουν στο κομματικό συμφέρον το εθνικό συμφέρον. Και να επισημάνω: Σε αυτό τον τόπο δεν υπάρχουν προδότες και μειοδότες. Βεβαίως ο καθένας έχει τις απόψεις του. Αλλά θα ήταν πολύ άσχημη εξέλιξη να πορεύεται η χώρα με αυτόν τον απαράδεκτο διαχωρισμό των "πατριωτών" από την μία μεριά, σε εισαγωγικά η λέξη, και των μειοδοτών από την άλλη. Πιστεύω ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα ψηφιστεί και η υπερψήφισή της θα σημάνει μία νέα πορεία στην ευρύτερη περιοχή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News