Φρίκη: Μετά τη δολοφονία Τοπαλούδη, ο 20χρονος βίασε κοπέλα με ειδικές ανάγκες

Ελλάδα
Φρίκη: Μετά τη δολοφονία Τοπαλούδη, ο 20χρονος βίασε κοπέλα με ειδικές ανάγκες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία στη Ρόδο, σοκάρουν

Σοκ προκαλούν οι ραγδαίες εξελίξεις που σχετίζονται και με την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, καθώς με ανακοίνωση της αστυνομίας, οι αποκαλύψεις είναι φρικιαστικές.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της αστυνομίας, ο 20χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού και ανθρωποκτονίας της Ελένης, βίασε λίγες μέρες αργότερα, από κοινού με έναν 23χρονο, μία κοπέλα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και το rodiaki.gr, 23χρονος είναι Ρομά και συνελήφθη χτες Πέμπτη από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου στους οποίους και ομολόγησε ο δράστης.

Ο 20χρονος Αλβανός που βρίσκεται προφυλακιστέος για τη δολοφονία Τοπαλούδη, την 1η Δεκεμβρίου οδήγησε, μαζί με τον 23χρονο, μία 19χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες στην περιοχή του Ενυδρείου της Ρόδου όπου και τη βίασαν!

Να σημειωθεί ότι η Ελένη Τοπαλούδη βρέθηκε νεκρή στις 28 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

«Εξιχνιάστηκε χθες (17 Ιανουαρίου 2019), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, υπόθεση βιασμού ημεδαπής και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες.

Πρόκειται για δυο άτομα, 23χρονο ημεδαπό και 20χρονο αλλοδαπό, ο όποιος βρίσκεται προφυλακισμένος σε κατάστημα κράτησης για υπόθεση ανθρωποκτονίας-βιασμού.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε άμεσα στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ακολούθησε η έκδοση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως προέκυψε στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφοριακών στοιχείων και συνδυαστικής αξιοποίησης ερευνητικών δεδομένων, οι κατηγορούμενοι βραδινές ώρες της 01.12.2018

οδήγησαν την ημεδαπή σε  παραλιακή περιοχή στην πόλη της Ρόδου, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείςπράξεις και συνουσία.

O 23χρονος εντοπίσθηκε χθες το βράδυ και προσήχθη στη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου εξεταζόμενος περιέγραψε με λεπτομέρεια τις πράξεις τους.

Σήμερα, έπειτα από την έκδοση του σε βάρος του εντάλματος, συνελήφθη και οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News