Ελλάδα

Στους ΑΝ.ΕΛ προσχώρησε ο Αριστείδης Φωκάς

Ενισχύθηκε με ένα πρόσωπο του κόμμα του Καμμένου

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ εντάσσεται ο ανεξάρτητος βουλευτής- προερχόμενος από την Ένωση Κεντρώων- Αριστείδης Φωκάς.

Ήδη από χθες είχε διαφανεί η προσέγγιση των δύο πλευρών.

«Θα δώσουμε μάχη με τους ΑΝΕΛ από εδώ και πέρα», σημείωσε ο κ. Φωκάς ενώ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τον καλωσόρισε στο κόμμα του .

Τον προσκάλεσε ακόμη στη μάχη ενάντια στην κυβέρνηση που φέρνει προς ψήφιση τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και κατά της αντιπολίτευσης που δεν συμπορεύεται με πρόταση μομφής.

Οι ανακοινώσεις έγιναν στο περιστύλιο της Βουλής από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο και τον κ. Φωκά.

O Πάνος Καμμένος ανέφερε: «Καλωσορίζω τον κ. Φωκά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Είναι ένας μαχητικός βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης. Θέλω να σας πω ότι μέχρι τώρα, μέχρι την Κυριακή, δεν είχαμε μιλήσει ποτέ. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που ανταποκρίθηκε στο πατριωτικό κάλεσμα για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να αντισταθούμε απέναντι σε συμπολίτευση και αντιπολίτευση. Στη συμπολίτευση, η οποία θέλει να ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών και να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση για τη συμφωνία των Πρεσπών, και στην αντιπολίτευση, η οποία, κοροϊδεύοντας τον ελληνικό λαό, δεν ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας να έρθει να καταθέσουμε από κοινού μία πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, με τη μόνη δέσμευση ότι η λύση που θα δοθεί δεν θα έχει τον όρο «Μακεδονία» και ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει να ρίξει την κυβέρνηση για να υπογράψει ο ίδιος τη συμφωνία των Πρεσπών κάπως διαφορετική. Ο κ. Φωκάς ήταν πάντα συνεπής στις αρχές του και στις αρχές που εκπροσωπούμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Τον καλωσορίζω στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Καλώς ήρθες. Καλή δύναμη».

Ο Αριστείδςη Φωκάς τόνισε «Την Κυριακή, ο Πάνος Καμμένος απευθύνθηκε σε όλους τους βουλευτές για ένα πατριωτικό κάλεσμα. Απηύθυνε ένα πατριωτικό κάλεσμα για να σταματήσουμε τη συμφωνία των Πρεσπών. Η συμφωνία των Πρεσπών δεν διορθώνεται, καταργείται. Θα δώσουμε μάχη με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ από εδώ και πέρα. Καλή επιτυχία στον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ».

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια