Ryanair: Τέλος οι πτήσεις Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Ελλάδα
Ryanair: Τέλος οι πτήσεις Αθήνα - Θεσσαλονίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποια άλλα δρομολόγια δεν ανανεώνονται το 2019

Αλλάζουν οι πτήσεις της Ryanair, της ιρλανδικής εταιρείας χαμηλού κόστους την οποία επιλέγουν ουκ ολίγοι για τα ταξίδια τους και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, κυρίως τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Η εταιρεία λοιπόν αποφάσισε τη διακοπή της σύνδεσης Αθήνα - Θεσσαλονίκη από την 1η Απριλίου.

Η τελευταία πτήση θα πραγματοποιηθεί από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα την 31η Μαρτίου 2019, με ώρα αναχώρησης 20:05 και αριθμό πτήσης FR8969. Σε επικοινωνία που είχε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, με τον Sales & Marketing Manager της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο Νικόλα Λάρδη, δήλωσε πως «το συγκεκριμένο δρομολόγιο (Αθήνα-Θεσσσαλονικη) δεν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμά μας για το 2019, όπως έχει ανακοινωθεί σε συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα τον περασμένο Οκτώβριο», ξεκαθαρίζοντας πως η απόφαση αυτή έχει ληφθεί πριν από το καλοκαίρι και σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με την αποβίβαση επιβατών στην Τιμισοάρα, λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Ο κ. Λάρδης τόνισε πως η εταιρία ενισχύει πάνω από 130 δρομολόγια από και πρ`ος Ελλάδα με περισσότερες από 390 πτήσεις εβδομαδιαίως, ενώ προσέθεσε πως η απόφαση αυτή, έχει να κάνει με την αλλαγή στρατηγικής που έχει χαράξει η εταιρεία. Τα δρομολόγια εσωτερικού που διατηρούνται τη θερινή περίοδο είναι τα Αθήνα-Σαντορίνη και Χανιά-Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, εκτός από το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη, η εταιρεία δεν ανανεώνει το 2019 τα δρομολόγια Αθήνα-Χανιά, Αθήνα-Ρόδος και Αθήνα-Μύκονος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News