Απειλές για την ζωή του και της οικογένειας του δέχεται ο Σπύρος Δανέλλης

Ελλάδα
Απειλές για την ζωή του και της οικογένειας του δέχεται ο Σπύρος Δανέλλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με τον κ. Δανέλλη οι αποστολείς των μηνυμάτων πρόσκεινται στον «ακροδεξιό χώρο».

«Εδώ και καιρό είμαι αποδέκτης μηνυμάτων με απίστευτες χυδαιολογίες που δεν λέγονται ούτε και γράφονται. Έχω δεχθεί ύβρεις, συκοφαντίες, λοιδορίες και ευθείες απειλές για εμένα και την οικογένειά μου» τονίζει μεταξύ άλλων  ο βουλευτής Ηρακλείου του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης σε συνέντευξη του στο ethnos.gr.

Ο βουλευτής που έχει ταχθεί υπέρ της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών παραθέτει αναλυτικά στοιχεία για το ακριβώς συμβαίνει με το κινητό του τηλέφωνο και τα μηνύματα που λαμβάνει τα τελευταία 24ώρα για τον ίδιο και την οικογένεια του

«Από το βράδυ της Παρασκευής με παίρνουν στο τηλέφωνο από απόκρυψη και με βρίζουν. Εδώ και καιρό είμαι αποδέκτης μηνυμάτων με απίστευτες χυδαιολογίες που δεν λέγονται ούτε και γράφονται. Έχω δεχθεί ύβρεις, συκοφαντίες, λοιδορίες και ευθείες απειλές για εμένα και την οικογένειά μου. Το ίδιο συμβαίνει και στο email μου. Το πιο απίστευτο είναι ο χορός ύβρεων στα social media. Μου στέλνουν προσωπικά μηνύματα με απίστευτες ύβρεις που δεν λέγονται και δεν γράφονται».

Σύμφωνα με τον κ. Δανέλλη οι αποστολείς των μηνυμάτων πρόσκεινται στον «ακροδεξιό χώρο».

«Αυτή η χυδαιότητα είναι ξένη προς τον στοιχειώδη πολιτικό πολιτισμό. Μπορεί με κάποιον να εκφράζεις άλλους κόσμους. Όλη η αντιπαράθεση πρέπει να γίνεται στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού» συμπλήρωσε.

Απαντώντας σε ερώτηση του ethnos.gr σχετικά με το εάν έχει προσφύγει ή σκέφτεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη, ο κ. Δανέλλης λέει πως «δεν πήγα ποτέ, παρά το γεγονός ότι είχα ευθείες απειλές. Είναι σημεία των καιρών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News