default-image

Πάνος Καμμένος: Έτοιμος να υλοποιήσει την απειλή του

Ελλάδα
Πάνος Καμμένος: Έτοιμος να υλοποιήσει την απειλή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είναι η τελευταία μας συνάντηση ως υπουργός», φέρεται να διεμήνυσε ο κ. Καμμένος στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συμβουλίου Άμυνας

«Βόμβα» έριξε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Συμβουλίου Άμυνας στο Πεντάγωνο ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος εμφανίστηκε έτοιμος να υλοποιήσει την απειλή του ότι θα παραιτηθεί από υπουργός.

Το πρωί της Πέμπτης συνεδρίασε στο Πεντάγωνο το Συμβούλιο Άμυνας υπό τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και με τη συμμετοχή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ναυάρχου Βαγγέλη Αποστολάκη, του αρχηγού ΓΕΣ αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή, του αρχηγού ΓΕΑ αντιπτεράρχου Χρήστου Χριστοδούλου και του αρχηγού ΓΕΝ αντιναυάρχου Νικόλαου Τσούνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Άμυνας ο Πάνος Καμμένος αποχαιρέτησε τους αρχηγούς των γενικών επιτελείων αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι έτοιμος να παραιτηθεί από τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας

«Είναι η τελευταία μας συνάντηση ως υπουργός», φέρεται να διεμήνυσε ο κ. Καμμένος στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μάλιστα, σύμφωνα με το cnn.gr, πρόσθεσε πως «θα πράξω αυτό που πρέπει».

Κανείς πάντως δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα αν πρόκειται για έναν ακόμη ελιγμό του υπουργού Άμυνας ή αν όντως πρόκειται να παραιτηθεί ακόμα και στην αυριανή συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.

Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε πάντως στη χθεσινή του συνέντευξη στην Έλλην Στάη πως η Συμφωνία των Πρεσπών (εφόσον ο Ζάεφ εξασφαλίσει την πλειοψηφία των 80 βουλευτών και ολοκληρωθεί η συνταγματική αναθεώρηση στα Σκόπια) αναμένεται να εισαχθεί προς έγκριση στη Βουλή μέχρι το τέλος Ιανουαρίου του 2019.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News