Κέρκυρα: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το παρελθόν της αδικοχαμένης Αγγελικής Πέτρου

Ελλάδα
Κέρκυρα: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το παρελθόν της αδικοχαμένης Αγγελικής Πέτρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δύσκολη ζωή, ο έρωτάς της με τον Αλί και η αγάπη για τον πατέρα της που της «στέρησε» τη ζωή

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιήθηκε στην Αλβανία η κηδεία της αδικοχαμένης 28χρονης Αγγελικής Πέτρου, η οποία «έφυγε» από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα.

«Μια φορά της είχα δώσει πέντε αμύγδαλα και τα φύλαξε για να τα φάει με τον πατέρα της»

Την ίδια στιγμή, σε τηλεοπτική εκπομπή εμφανίστηκε η νονά της 28χρονης, η οποία μίλησε με σπαρακτικά λόγια.

«Η Αγγελική ήταν λίγο κλειστή στον εαυτό της και δεν μιλούσε συχνά για τον πατέρα της. Όταν ήρθε στο σπίτι μου, μετά από ένα επεισόδιο, ήταν ένα ψυχικό ράκος. Ήταν πολύ φορτισμένη και γι’ αυτό εγώ δεν την ρωτούσα λεπτομέρειες. Δεν κατηγορούσε εύκολα τον πατέρα της, παρόλο που είχε ζήσει πάρα πολλά δύσκολα… Είχε αγάπη στην ψυχούλα της… Δεν έδινε δικαιώματα να κατηγορήσουν τον πατέρα της.

Ζούσε άσχημα. Ρούχα, παπούτσια, τσάντες, δεν φόρεσε ποτέ καινούρια. Όλα ήταν αποφόρια, από τον έναν και τον άλλον. Παρόλο που δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έστελνε χρήματα μηνιαίως σε μια θεία της στην Αλβανία, για κάποιο ξαδερφάκι της…», είπε χαρακτηριστικά, η νονά της.

Και πρόσθεσε: «Όταν την κερνούσαν ένα γλυκό έτρωγε το μισό και το υπόλοιπο το κρατούσε για τον πατέρα της. Μια φορά της είχα δώσει πέντε αμύγδαλα και τα φύλαξε για να τα φάει με τον πατέρα της. Αυτό με είχε συγκινήσει πάρα πολύ.

Πέρυσι, την ημέρα των Χριστουγέννων, την είδα για πρώτη φορά να λάμπει. Είχε φάει με τον Αλί και την οικογένειά του. Είχε βρεθεί για πρώτη φορά μέσα σε μια οικογένεια που της έδειξε αγάπη και ήταν χαρούμενη… Κάνανε όνειρα, ήθελαν να παντρευτούν… Πως μπορείς να φέρεσαι έτσι σε ένα παιδί που σου πρόσφερε τόσα…».

Της είχε επιτεθεί με μαχαίρι και στο παρελθόν ο πατέρας της

Σε τηλεοπτική εκπομπή είχε εμφανιστεί και ο Αφγανός σύντροφος της 28χρονης, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θέλω ο πατέρας της να σαπίσει στη φυλακή».

https://www.youtube.com/watch?v=VGQP_qgoYmo?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Ο 26χρονος Αλί, αποκάλυψε επίσης, πως ο πατέρας της: «Μια φορά την είχε χτυπήσει και ο θείος της, μέσα στο σπίτι του πατέρα της. Με απειλούσαν και εμένα για να χωρίσουμε, αλλά η αγάπη μας ήταν βαθιά. Αυτό το κορίτσι είχε τραβήξει τεράστια τυραννία. Την είχε βάλει ο πατέρας της να δουλεύει σε οικοδομή και κάποιοι του έλεγαν πως δεν είναι άντρας αλλά γυναίκα».

Όπως λέει ο Αλί, λίγο διάστημα πριν τη δολοφονία, ο πατέρας της είχε επιτεθεί και με μαχαίρι. «Πετάχτηκε από το παράθυρο τότε και κατάφερε να ζήσει. Παραλίγο να σκοτωθεί στις πέτρες, αλλά τότε έζησε. Της είχα πει να πάμε να μιλήσουμε στην αστυνομία, αλλά δεν ήθελε αφού όπως μου έλεγε επρόκειτο για τον πατέρα της.

Το πρόβλημα του πατέρα της, ήταν πως ήμουνα Αφγανός. Δεν με ήξερε προσωπικά, αλλά η καταγωγή μου, ήταν πρόβλημα. Προσπαθούσα να τη στηρίξω. Της έλεγα: θα σε βγάλω από τα δύσκολα και θα κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Δυστυχώς όμως δεν προλάβαμε».

Και συμπλήρωσε: «Με κλάματα ερχόταν σε εμένα. Οι απειλές και οι ξυλοδαρμοί της Αγγελικής γίνονταν όλο και πιο συχνοί. Σχεδιάζαμε να παντρευτούμε και να κάνουμε ένα ταξίδι την Πρωτοχρονιά για να δούμε τα χιόνια. Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε και αιτία είναι ο πατέρας της».

https://www.youtube.com/watch?v=A_RsyxoDxNY?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News