Αλεξανδρούπολη: Αυτός είναι ο 65χρονος που έκανε ασελγείς προτάσεις σε ανήλικο

Ελλάδα
Αλεξανδρούπολη: Αυτός είναι ο 65χρονος που έκανε ασελγείς προτάσεις σε ανήλικο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης τα στοιχεία του 65χρονου στη δημοσιότητα  

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες του 65χρονου που συνελήφθη στις αρχές Δεκεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη μετά από καταγγελία ότι έστειλε πορνογραφικό υλικό σε ανήλικο μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με την καταγγελία μάλιστα, ο 65χρονος έκανε και ασελγείς προτάσεις στον ανήλικο.

Ειδικότερα, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες ενός 65χρονου που είχε συλληφθεί στις 4 Δεκεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη μετά από καταγγελία ότι έστειλε πορνογραφικό υλικό σε ανήλικο μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια του έκανε ασελγείς προτάσεις, έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Πρόκειται για τον Δαλάτση Γεώργιο του Δημητρίου και της Μαρίας που γεννήθηκε στις 15 Μαΐου 1954 στην Αλεξανδρούπολη και σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, μετά από δικογραφία από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Ο 65χρονος είχε συλληφθεί μετά από έρευνα στο σπίτι του, όπου οδήγησαν τα ηλεκτρονικά ίχνη και κατασχέθηκε ο φορητός υπολογιστής από τον οποίο ταυτοποιήθηκε ως δράστης. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων έχει χρονική διάρκεια έξι μηνών και οι πολίτες που διαθέτουν πληροφορίες γι' αυτόν παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την επισήμανση ότι διασφαλίζονται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News