Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Ελλάδα
Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προβληματίζουν οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου

Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκονται οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ καθώς μεγαλώνει όλο και περισσότερο το χάσμα μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων όπως τουλάχιστον προκύπτει από τις δηλώσεις.

Το μεσημέρι συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και το θέμα που αναμένεται να κυριαρχήσει είναι η πολιτική απέναντι στον Πάνο Καμμένο.

Η νέα ένταση των κυβερνητικών εταίρων έρχεται λίγες ημέρες πριν την καθοριστική συζήτηση στη Βουλή των Σκοπίων όπου η υπερψήφιση των συνταγματικών αλλαγών οδηγούν στην εκ των πραγμάτων κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Άμυνας είχε δηλώσει:

https://twitter.com/PanosKammenos/status/1081602749127688192

Από την πλευρά του, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, σε συνέντευξή του στο Νews247, δήλωσε ότι «o κ. Καμμένος σταμάτησε να λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, όταν κατάλαβε ότι δε θα τον ακολουθήσουν πολλοί δικοί του». Τόνισε δε ότι «δε θέλει ενιαία τα Σκόπια ο κ. Καμμένος».

Τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ αποφάσισε επίσης ο Πάνος Καμμένος. Οι συνεδριάσεις έχουν προγραμματισθεί για την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, στις 10:00 (Κοινοβουλευτική Ομάδα) και 11:00 (Εκτελεστική Επιτροπή) στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News