Νεκροί και οι 2 αγνοούμενοι από την κακοκαιρία στην Κερατέα

Ελλάδα
Νεκροί και οι 2 αγνοούμενοι από την κακοκαιρία στην Κερατέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία ανήμερα των Θεοφανείων

Με διαφορά λίγης ώρας εντοπίστηκαν νεκροί οι δύο άντρες ανήμερα των Θεοφανείων, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί από την Κερατέα όταν το Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν, την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου, παρασύρθηκε από χείμαρρο λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας.    

Το Σάββατο βρέθηκε πνιγμένη μέσα στο αυτοκίνητο η σύζυγος του ενός εκ των δύο και σήμερα από τα συνεργεία της Πυροσβεστικής ολοκληρώθηκε η τραγωδία με την ανεύρεση και των δύο αγνοούμενων, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σήμερα, εντοπίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου νεκρός, μέσα στο ρέμα στην περιοχή Ελαιοχώρι, 15 χλμ. από το σημείο της παράσυρσης και αργότερα, σε ενδιάμεση απόσταση, στην περιοχή Κυψέλιζα, περίπου 10 χλμ. από το σημείο της παράσυρσης, βρέθηκε και το πτώμα του 68χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι, 68 ετών ο άνδρας και 66 ετών η γυναίκα, επέβαινε στο αυτοκίνητο γείτονα τους, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τους μεταφέρει στην αγορά για ψώνια, αλλά προφανώς λόγω της νεροποντής το όχημα παρασύρθηκε πάνω στο γεφυράκι στην περιοχή Οβριόκαστρο, όπου και βρέθηκε με τη γυναίκα νεκρή στα πίσω καθίσματα.

Η ανάσυρση των σορών γίνεται από άντρες της ΕΜΑΚ.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News