Ελλάδα

Δικηγόρος παιδοκτόνου: Σκοτείνιασε το μυαλό του και τη χτύπησε

Πως έφτασε στο ο πατέρας στο έγκλημα της 28χρονης στην Κέρκυρα

Καταρρακωμένος εμφανίζεται ο πατέρας που δολοφόνησε την ίδια του την κόρη στην Κέρκυρα. Όπως υποστήριξε σκοτείνιασε το μυαλό του και χτύπησε την 28χρονη κόρη του που βρήκε τραγικό θάνατο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του cnn.gr, ο συνήγορος υπεράσπισης του καθ’ομολογία δράστη θα ζητήσει να γίνει άμεσα η ψυχιατρική εξέταση και να διερευνηθεί το ενδεχόμενο ακόμη και του εγκλεισμού.

Μιλώντας στο CNN Greece o κ. Βασίλης Νουλέζας υποστήριξε:

«Ο κατηγορούμενος έχει μεταμεληθεί για την αποτρόπαιη πράξη του με την οποία αφαίρεσε τη ζωή της θυγατέρας του και είναι αποφασισμένος να αναλάβει την ευθύνη του. Δεν επιδιώκει να δικαιολογήσει το διαπραχθέν έγκλημα του ή να αναζητήσει ελαφρυντικά. Του στοιχίζει ψυχικά η απώλεια της 29χρονης με την οποία λογομάχησε έντονα για την επιλογή της να απομακρυνθεί από αυτόν τον τελευταίο χρόνο, και όχι κυρίως για το γεγονός ότι συνδέθηκε με Αφγανό υπήκοο όπως γράφεται, και δυστυχώς η διένεξη αυτή είχε τραγική κατάληξη όπως μου είπε για πρώτη φορά, καθώς δεν είχε βιαιοπραγήσει ποτέ σε βάρος της…

Έχασε την ψυχραιμία του, σκοτείνιασε το μυαλό του και τη χτύπησε με μια σιδερόβεργα που ήταν δίπλα σε μια σόμπα ξύλων. Δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της ούτε σκεφτόταν τέτοια ακραία πράξη. Είναι καταρρακωμένος ψυχολογικά, κλαίει συνεχώς και στην απολογία του στους αστυνομικούς περιέγραψε τις συνθήκες τέλεσης της ανθρωποκτονίας.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια