Μαρίνα Πατούλη: Αποσύρει την υποψηφιότητά της για το Δήμο Αμαρουσίου

Ελλάδα
Μαρίνα Πατούλη: Αποσύρει την υποψηφιότητά της για το Δήμο Αμαρουσίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τη μη στήριξή της από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, ήρθε η ανακοίνωση

Δεν κατεβαίνει τελικά υποψήφια με το Δήμο Αμαρουσίου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές η Μαρίνα Πατούλη η οποία έκανε μια λιτή ανακοίνωση μετά το θόρυβο που προκλήθηκε γύρω από το όνομα της.

Συγκεκριμένα, είχε γίνει ντόρος προ ημερών όταν ο ίδιος της ο σύζυγος δεν την είχε στηρίξει στην υποψηφιότητά της, στηρίζοντας ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές τον Γιώργο Αμπατζόγλου.

Η δημοτική σύμβουλος Πεύκης- Λυκόβρυσης και πρόεδρος της Unesco Βορείων Προαστίων γνωστοποιεί ότι δε θα κατέλθει στις εκλογές ως υποψήφια δήμαρχος με την εξής ανακοίνωση:

«Σε όλη μου τη διαδρομή είχα τρεις βασικές προτεραιότητες: Το καλό της πόλης μας, τη στήριξη της οικογένειάς μου και την ενότητα της παράταξης από την οποία προέρχομαι. Με τα κριτήρια αυτά, δηλώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφια Δήμαρχος Αμαρουσίου και προτίθεμαι να συμβάλω ενωτικά στο να διασφαλιστεί η συνέχεια στο σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει ο Γιώργος Πατούλης στο Μαρούσι. Σε αυτή την κρίσιμη πολιτική συγκυρία, ελπίζω να δείξουν όλοι την ίδια ενωτική διάθεση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News