Άδειο το σπίτι του Νίκου Μανιαδάκη - Δεν βρήκαν τίποτα οι Αστυνομικοί

Ελλάδα
Άδειο το σπίτι του Νίκου Μανιαδάκη - Δεν βρήκαν τίποτα οι Αστυνομικοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν απέδωσε καρπούς η έρευνα

Μηδενικά ήταν τα ευρήματα στο σπίτι του Νίκου Μανιαδάκη μετά την αιφνιδιαστική έρευνα που πραγματοποίησαν νωρίτερα οι Εισαγγελείς Διαφθοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλιμάκιο των εισαγγελέων και αστυνομικών που μετέβησαν στην οικία του κατηγορούμενου για δωροδοκία στην υπόθεση της Novartis βρεθηκε ενώπιον ενός «άδειου σπιτιού».

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να ήταν σχεδόν αναμενόμενη στην Εισαγγελία Διαφθοράς, ενώ πηγές από το Εφετείο τονίζουν πως η «άδεια οικία» επιβεβαιώνει τις αρμόδιες αρχές ότι «ο κ.Μανιαδάκης ετοιμαζόταν να διαφύγει στο εξωτερικό».

Ο ίδιος πάντως ο κ. Μανιαδάκης θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου το οποίο καλείται να κρίνει αν θα παραμείνει ή όχι σε ισχύ η διάταξη των εισαγγελέων για απαγόρευση εξόδου του από την χώρα.

Νομικοί κύκλοι συνδέουν την σημερινή ενέργεια των εισαγγελέων διαφθοράς για έρευνα στο σπίτι του Νίκου Μανιαδάκη με τις χθεσινές δηλώσεις του ότι του ασκούνται πιέσεις προκειμένου να κατονομάσει τρία πολιτικά πρόσωπα τα οποία χρηματίστηκαν από την Novartis.

Υπενθυμίζεται, ότι χθες ο Νίκος Μανιαδάκης είχε πει, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, ότι από τους εισαγγελείς διαφθοράς του ζητήθηκε να κατονομάσει τρία πολιτικά πρόσωπα, δηλαδή, τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αδωνι Γεωργιάδη και τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, κάτι το οποίο όμως αρνήθηκε να πράξει.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News