Νεκρή γυναίκα εξαιτίας του χιονιά στο Καρπενήσι

Ελλάδα
Νεκρή γυναίκα εξαιτίας του χιονιά στο Καρπενήσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία για μία οικογένεια ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

Ο θάνατος είχε...  στήσει καρτέρι για μια γυναίκα 55 ετών που εγκλωβίστηκε στα χιόνια όταν πήγε να κάνει Πρωτοχρονιά στην Ευρυτανία.

Λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, η γυναίκα με τον σύζυγο της επέστρεφαν στο δωμάτιο τους που ήταν κοντά στο χωριό Άγιος Νικόλαος , έξω από το Καρπενήσι.

Το όχημα τους ωστόσο ακινητοποιήθηκε εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης και τότε πήραν την μοιραία απόφαση να περπατήσουν μέχρι να φθάσουν στα δωμάτια των φίλων τους τα οποία και ήταν σε κοντινή απόσταση από το ακινητοποιημένο όχημα τους.

Όμως ξαφνικά η γυναίκα κατέρρευσε, εκεί που περπατούσαν στο χιόνι και παρά την άμεση κινητοποίηση και μεταφορά της στο νοσοκομείο Καρπενησίου ήταν δυστυχώς αργά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η  55χρονη είχε πρόβληματα υγείας και συνεπώς όταν εκτέθηκε στο τσουχτερό κρύο και το χιόνι, την πρόδωσε η καρδιά της.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα ριξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Φθιώτιδα: Επιχείρηση για περίπου 50 εγκλωβισμένους σε ξενοδοχείο στο Γαρδίκι

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση από το πρωί της Πρωτοχρονιάς, στο Γαρδίκι Φθιώτιδας, όπου περίπου 50 άτομα έχουν εγκλωβιστεί σε ξενοδοχείο της περιοχής από την έντονη χιονόπτωση.

Το χιόνι , σύμφωνα με το lamia now, το οποίο έχει ξεπεράσει τους 70 πόντους είναι αδύνατο να διασπαστεί ως αυτή την ώρα και -σύμφωνα με τον υπεύθυνο της πολιτικής προστασίας Θανάση Καρακάντζα- έχει επιστρατευθεί ειδικό μηχάνημα το οποίο έχει στην διάθεση της η πολιτική προστασία από τις… Άλπεις.

Μεγάλη επιχείρηση έχει στηθεί από το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο Γαρδίκι για 50 περίπου άτομα που έχουν εγκλωβιστεί σε ξενοδοχείο της περιοχής από την έντονη χιονόπτωση που δημιούργησε προβλήματα από το βράδυ της Δευτέρας.

Το χιόνι το οποίο έχει ξεπεράσει τους 70 πόντους είναι αδύνατο να διασπαστεί ως αυτή την ώρα και σύμφωνα με τον υπεύθυνο της πολιτικής προστασίας Θανάση Καρακάντζα έχει επιστρατευθεί ειδικό μηχάνημα το οποίο έχει στην διάθεση της η πολιτική προστασία από τις… Άλπεις.

Γίνονται προσπάθειες προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος και να μπορέσουν οι 50 περίπου εκδρομείς που βρίσκονται στο χωριό -και διαμένουν στο ξενοδοχείο – να επιστρέψουν στους προορισμούς τους. Αν δεν μπορέσει και το ειδικό μηχάνημα να απομακρύνει το χιόνι και να ανοίξει τον δρόμο θα επιστρατευθεί μπουλντόζα μιας και το χιόνι είναι αρκετά βαρύ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News