Απίστευτο! Προσπάθησαν να ληστέψουν 19χρονη δίπλα στην ΓΑΔΑ

Ελλάδα
Απίστευτο! Προσπάθησαν να ληστέψουν 19χρονη δίπλα στην ΓΑΔΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο επίδοξοι ληστές δε δίστασαν να επιτεθούν σε 19χρονη δίπλα στο κτήριο της ΓΑΔΑ και να προσπαθήσουν να αρπάξουν το κινητό της

Μπροστά στα μάτια των αστυνομικών, δίπλα ακριβώς στο κτήριο της ΓΑΔΑ, δύο επίδοξοι ληστές επιτέθηκαν σε 19χρονη προσπαθώντας να της αρπάξουν το κινητό τηλέφωνο, ωστόσο δεν ξέφυγε τουλάχιστον ο ένας από αυτούς από τον αστυνομικό σκοπό, που κατάφερε να τον συλλάβει.

Το περιστατικό συνέβη χτες στις 23:30, Κυριακή 30/12/2018, στην οδό Μηλέων, δίπλα στο Αστυνομικό Μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Οι δράστες επέβαιναν σε δίκυκλο σκούτερ, που όπως αποδείχτηκε αργότερα είχε κλαπεί στις 24/12/2018 από την περιοχή της Ακρόπολης. Με αυτό προσέγγισαν την κοπέλα, ελληνικής υπηκοότητας, την ακινητοποίησαν με την βία και προσπάθησαν να της αρπάξουν το κινητό τηλέφωνο.

Η 19χρονη όμως άρχισε να φωνάζει για βοήθεια και προσέτρεξε ο αστυνομικός σκοπός της ΓΑΔΑ, ο οποίος κατάφερε να συλλάβει τον συνεπιβάτη του δίκυκλου, Αλγερινής υπηκοότητας, ηλικίας 25 ετών. Ο οδηγός εγκατέλειψε το σκούτερ και διέφυγε. Από την αστυνομία γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News