Ελλάδα

Σάλος για πιθανή συνεργασία ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ -Τι απαντά ο Στ. Μαλέλης

Εξηγήσεις ζητούν τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ

Αντιδράσεις προκάλεσε στο ΚΙΝΑΛ προκάλεσε η δήλωση του γραμματέα επικοινωνίας Σταμάτη Μαλέλη σε ραδιοφωνικό σταθμό για πιθανή συνεργασία του Κινήματος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Με δήλωσή του στον ραδιοσταθμό Νews 24/7 ο κ. Μαλέλης δήλωσε ότι το ΚΙΝΑΛ δεν φοβάται τις δεύτερες εκλογές με απλή αναλογική και ότι σε περίπτωση που η ΝΔ δεν έχει αυτοδυναμία, δεν θα συνεργαστεί «με μία κυβέρνηση που θα φέρει τον όλεθρο». Ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ δήλωσε πως «και βέβαια δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις από τη ΝΔ και από τον ΣΥΡΙΖΑ», γιατί «εμείς σαφώς κινούμαστε στην προοδευτική κατεύθυνση».

Η απάντηση Μαλέλη

Απαντώντας μέσω tweet στο σάλο που προκλήθηκε ο κ.Μαλέλης σημείωσε:

«Κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν. Το ότι είναι νεοφιλελεύθερος ο Μητσοτάκης δεν σημαίνει ότι είναι προοδευτικοί αυτοί. Η προοδευτική διακυβέρνηση περνά μόνο μέσα από την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής. Η πόλωση που καλλιεργούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε αδιέξοδο» προσθέτει.Ο κ. Μαλέλης σημειώνει ότι τις συνεργασίες θα τις καθορίσει ο ελληνικός λαός με την ψήφο του και καταλήγει λέγοντας «τέλος σε αυτή τη συζήτηση που καλλιεργούν τα επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ που αγωνιούν μόνο για τα ποσοστά τους και όχι για την υπέρβαση της κρίσης».

 

 


Σχόλια