Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή δώρα των φετινών γιορτών

Ελλάδα
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή δώρα των φετινών γιορτών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Χριστουγεννιάτικες αγορές των Ελλήνων

Τα αποτελέσματα μιας ενδιαφέρουσας έρευνας δημοσίευσε το ethnos.gr, αναφορικά με τις Χριστουγεννιάτικες αγορές των Ελλήνων.

Πόσα ξόδεψαν οι Έλληνες για τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια;

Σύμφωνα με την έρευνα, τα φετινά Χριστούγεννα οι Έλληνες ξόδεψαν, συνολικά 311 ευρώ για τις αγορές τους. Από αυτά, τα 121 τα ξόδεψαν σε δώρα στους αγαπημένους τους ανθρώπους, τα 125 σε τρόφιμα και 65 ευρώ σε ρούχα.

Με καινούργια ρούχα θα περάσουν τις γιορτές οι Έλληνες, αφού το 45% των συμμετεχόντων αγόρασε καινούργια ρούχα για τις γιορτές, ενώ το 12% αγόρασε καινούρια αξεσουάρ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μόλις ένας στους πέντε Έλληνες δαπάνησε φέτος περισσότερα χρήματα για δώρα σε σχέση με την περσυνή εορταστική περίοδο.

Τι δώρο να κάνετε στους αγαπημένους σας;

Και επειδή, η εορταστική περίοδος καλά κρατεί, τα πιο δημοφιλή δώρα για τις φετινές γιορτές, φαίνεται πως είναι τα ρούχα και ακολουθούν τα παιχνίδια και τα παπούτσια.

Μάλιστα, τα ρούχα είναι στην πρώτη θέση και στη… λίστα με τα πιο επιθυμητά δώρα και ακολουθούν - και πάλι - τα παπούτσια.

Ενώ… τα δώρα που πρέπει σίγουρα να αποφύγετε είναι τα έτοιμα καλάθια και τα γλυκά.

Πάντως από ότι φαίνεται, οι Χριστουγεννιάτικες αγορές προκαλούν άγχος στους Έλληνες καταναλωτές, αφού το 67% απογοητεύεται από το γεγονός ότι δεν μπορεί να αγοράσει τα δώρα που θα ήθελε να προσφέρει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News