«Τρελή» πορεία ΙΧ: Οδηγούσε… ανάποδα και τράκαρε 20 αυτοκίνητα

Ελλάδα
«Τρελή» πορεία ΙΧ: Οδηγούσε… ανάποδα και τράκαρε 20 αυτοκίνητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο οδηγός φορούσε… γάντια από αγωνιστικό αυτοκίνητο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χτες το μεσημέρι στο Βόλο, όταν το κέντρο επιχειρήσεων της διεύθυνσης αστυνομίας Μαγνησίας, άρχισε να δέχεται δεκάδες τηλεφωνήματα από οδηγούς αυτοκινήτων που κινούταν μεταξύ Αγχιάλου και Βόλου και διαμαρτυρόταν για έναν οδηγό, που οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα με ελιγμούς και προκαλούσε συγκρούσεις σε άλλα Ι.Χ., εγκαταλείποντας τον τόπο των ατυχημάτων.

Κατά τη διάρκεια της «τρελής» πορείας του ο οδηγός ανάγκασε τα αντίθετα κινούμενα οχήματα από Βόλο προς Αλυκές να ακινητοποιηθούν, δημιουργώντας μεγάλη ουρά. Ξανάμπήκε στο κανονικό ρεύμα κινούμενος προς Βόλο, περνώντας όλα τα ακινητοποιημένα Ι.Χ. και μόλις έφτασε στο τελευταίο Ι.Χ. της ουράς των ακινητοποιημένων οχημάτων, στην προσπάθειά του να ξαναμπεί στο αντίθετο ρεύμα, συγκρούστηκε μαζί του και δεν σταμάτησε, αλλά συνέχισε την ξέφρενη πορεία του στο αντίθετο ρεύμα κινούμενος προς Βόλο.

Άνδρες του Τ.Τ Βόλου που τον αναζητούσαν κατάφεραν να τον εντοπίσουν περισσότερες από… δύο ολόκληρες αργότερα και να τον ακινητοποιήσουν στην Αγριά, όπου είχε συγκρουστεί με ακόμη ένα Ι.Χ..

Κατά τη σύλληψή του ο άνδρας προέβαλε ισχυρή αντίσταση και έκπληκτοι οι αστυνομικοί τον είδαν να φορά γάντια αγωνιστικού αυτοκινήτου και να έχει στο όχημά του ζώνες ασφαλείας από αγωνιστικό αυτοκίνητο…

Όπως αναφέρει το securnews.gr, ο 53χρνος οδηγός είναι επιχειρηματίας και έχει απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια προβλήματα στο παρελθόν.

Ο άνδρας συνελήφθη και κρατείται στο Τ.Τ. Βόλου, ενώ θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Στο Τ.Τ. Βόλου, μάλιστα, έχουν προσέλθει δεκάδες οδηγοί για να υποβάλουν μηνύσεις και δηλώσεις υλικών ζημιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 53χρονος μάλιστα ισχυρίστηκε ότι… δεν τράκαρε κανένα και βρήκε το αυτοκίνητό του έτσι στο Parking.

Δείτε φωτογραφίες από το αυτοκίνητο του 53χρονου:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News