Ελλάδα

«Ροζ» κύκλωμα στο μικροσκόπιο των αρχών στη Ρόδο μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας

«Ροζ» κύκλωμα που εκμεταλλευόταν φοιτήτριες προσπαθεί να κρύψει τα ίχνη του μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδημ μετά τις καταγγελίες του πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε δολοφονημένη στη Ρόδο, για τη δράση ενός ροζ κυκλώματος που εκβιάζει, βιάζει και απειλεί φοιτήτριες, μέλη του άρχισαν να εξαφανίζουν τα ίχνη τους.

Σύμφωνα με την «Δημοκρατική», αστυνομικές αρχές έχουν βάλει στο στόχαστρο «ροζ» κύκλωμα, το οποίο δραστηριοποιούνταν στη Ρόδο και την Κρήτη, που τις τελευταίες μέρες όχι μόνο έσπευσε να σβήσει τα ίχνη του στο διαδίκτυο αλλά κατάργησε και τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εφημερίδα κάνει αναφορά στο εν λόγω θέμα, καθώς σε παλαιότερο ρεπορτάζ της επισημαινόταν ότι υπήρχε φοιτήτρια που διαφήμιζε την παροχή ερωτικών υπηρεσιών στην Ρόδο μέσω του διαδικτύου, τάζοντας στους υποψήφιους πελάτες τις ερωτικές υπηρεσίες μέσα από μικρή αγγελία αλλά και από προσωπική της ιστοσελίδα, που παρείχε τη δυνατότητα για περισσότερες πληροφορίες ως και φωτογραφικό υλικό, στην περίπτωση που κάποιος γινόταν μέλος κοινότητας.

«Από τα μέσα του Οκτωβρίου 2017, έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, αγγελία εταιρείας, που φέρεται να λειτουργεί στην Κρήτη, με την επωνυμία cretegirlsnetwork και με κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας, με την οποία ζητείται προς πρόσληψη «νεαρή κοπέλα ευπαρουσίαστη για αισθησιακό-χαλαρωτικό μασάζ» για παροχή υπηρεσιών σε ξενοδοχεία ή σπίτια στη Ρόδο.

Η εταιρεία υπόσχεται άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και πολύ υψηλές αποδοχές. Κάνουμε τεράστια προσπάθεια να έχουμε στο δυναμικό μας όμορφες κοπέλες αλλά και καλά κορίτσια όσον αφορά το χαρακτήρα και το ήθος!

»Υγεία και καθαριότητα τα πλέον βασικά για τις κοπέλες που θα συνεργαστούμε! Κάνουμε ό,τι το καλύτερο για εσάς… που μας το ζητήσατε! Έχουμε ενημερώσει τις κοπέλες μας να σας δώσουν την καλύτερη εντύπωση!

»Σκοπός μας να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι και να συστήσετε τις κοπέλες μας σε φίλους και γνωστούς σας! Η συνέπεια στα ωράρια των ραντεβού είναι το βασικό μας μέλημα! Σας υποσχόμαστε οι κοπέλες μας να είναι ακριβώς στην ώρα τους στο ραντεβού καθώς και να κάθονται στο ραντεβού με άνεση και χωρίς βιασύνες! Σκοπός μας η δική σας χαλάρωση από την δύσκολη καθημερινότητα…» έγραφε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Οι αγγελίες του κυκλώματος «Είμαι η Γιολάντα 19χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο. Έρχομαι με καυτές διαθέσεις στο χώρο σου για πολλά καυτά παιχνιδάκια σεξουαλικού τύπου. Για καυτά αγοράκια αλλά και κοριτσάκια!».

Ωστόσο η αστυνομία στην Κρήτη δεν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του δημοσιεύματος. 

 

Σχόλια