Υπόθεση Λαγούδη: Η κατάθεση του φίλου του γιατρού και οι αντιφάσεις

Ελλάδα
Υπόθεση Λαγούδη: Η κατάθεση του φίλου του γιατρού και οι αντιφάσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση του θανάτου της άτυχης Ειρήνης Λαγούδη έφερε σήμερα στο φως της δημοσιότητας τηλεοπτική εκπομπή

Η εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μαζί Σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου, παρουσίασε την κατάθεση του φίλου του γιατρού στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της δημοσιογράφου Μαίρης Μπενέα, ο γιατρός έχει κληθεί συνολικά 8-10 φορές από τον εισαγγελέα για την υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.

Τι ήταν αυτό όμως που οδήγησε στην άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του; Σύμφωνα με την εκπομπή, ο γιατρός φέρεται να έπεσε σε σωρεία αντιφάσεων.

Αρχικά, ο εισαγγελέας τον είχε ρωτήσει για το μήνυμα που ισχυρίζεται πως είχε λάβει από την Ειρήνη Λαγούδη όπου απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει. «Τι έκανες γι΄αυτό;» τον είχε ρωτήσει; «Μίλησα πάρα πολύ για αυτό το θέμα με έναν φίλο μου».

Έτσι ο εισαγγελέας αποφάσισε να καλέσει τον φίλο του. Ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Εισαγγελέας: Μιλήσατε την επομένη του θανάτου της Ειρήνης με τον γιατρό;

Μάρτυρας (κολλητός γιατρού): Μιλήσαμε

Εισαγγελέας: Τι σας είπε; Ανησυχούσε; Την έψαχνε;

Μάρτυρας(κολλητός γιατρού): «Δεν μου είπε τίποτα για την Ειρήνη. Μιλήσαμε για το σκάφος του. Μου μίλησε μόνο για το σκάφος του εκείνη την ημέρα».

Τι είπε ο γιατρός όταν τον ξανακάλεσε ο εισαγγελέας:

Εισαγγελέας: Ο μάρτυρας στην κατάθεσή του σας διαψεύδει. Λέει ότι μιλήσατε μόνο για το σκάφος και όχι για την Ειρήνη Λαγούδη.

Γιατρός: Μιλήσαμε για την Ειρήνη.

Εισαγγελέας: Λέτε ότι η Λαγούδη σας έστειλε μήνυμα, που ουσιαστικά προανήγγειλε την αυτοκτονία της.

Μετά από όσα είχαν γίνει μεταξύ σας, σας στέλνει μήνυμα και απειλεί να αυτοκτονήσει. Δεν ανησυχήσατε γι΄αυτήν; Ποια η δική σας στάση; Γιατί δεν κάνατε κάτι για να το αποτρέψετε;»

Γιατρός: «Δεν πήρα σοβαρά τις απειλές αυτές»

Τα σβησμένα μηνύματα και το Viber

Οι Αρχές έλεγξαν και το κινητό του γιατρού. Σύμφωνα με την εκπομπή «Μαζί Σου», φέρεται να είχε σβήσει πάρα πολλά μηνύματα.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι το μήνυμα που του είχε στείλει η Ειρήνη Λαγούδη, όπου προανήγγειλε την αυτοκτονία της, του το είχε στείλει ως sms. Ωστόσο η άρση απορρήτου έδειξε πως δεν υπήρχε κανένα μήνυμα ούτε εκεί.

Ο γιατρός επέμενε ότι το μήνυμα είχε σταλεί στο κινητό του. Έφερε μάλιστα ειδικό τεχνικό για να πείσει την δικαιοσύνη ότι τα μηνύματα όταν τα σβήνεις από το συμβατικό, χάνονται.

Πολύ ανώτερος τεχνικός που ήρθε μετά από κλήση του εισαγγελέα, απάντησε ότι τα μηνύματα δε σβήνονται ποτέ από το συμβατικό.

Τέλος, η Μαίρη Μπενέα, αποκάλυψε πως από την άρση απορρήτου και από άλλες ενέργειες της δικαιοσύνης, φαίνεται ότι ο γιατρός όταν έσβηνε τα μηνύματα από το Viber, δεν αρκέστηκε απλά να τα σβήσει αλλά τα διοχέτευσε σε ένα άλλο κινητό.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η έρευνα για νέες κακουργηματικές πράξεις και επιπλέον αναμένεται να ανοίξουν 15 τραπεζικοί λογαριασμοί.

Πηγή: star.gr 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News