Ανατροπή καιρού για τα Χριστούγεννα – Έρχεται ψυχρό ρεύμα με βροχές και χιόνια

Ελλάδα
Ανατροπή καιρού για τα Χριστούγεννα – Έρχεται ψυχρό ρεύμα με βροχές και χιόνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αλλάζει τα μέχρι σήμερα δεδομένα για καλό καιρό τα Χριστούγεννα

Κι ενώ μέχρι σήμερα οι προγνώσεις οι καιρικές έκαναν λόγο για καλό καιρό ανήμερα των Χριστουγέννων, φαίνεται πως τα δεδομένα αλλάζουν καθώς στην χώρα μας αναμένεται ένα ένα ψυχρό κλίμα από τη Βόρεια Ευρώπη, που θα σαρώσει αρχικά τη Βόρεια Ελλάδα κι εν συνεχεία, ανήμερα των Χριστουγέννων, θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα.

Έτσι λοιπόν και με βάση τα όσα ανέφερε ο μετεωρολόγος  Γιάννης Καλλιάνος  στο OPEN, από παραμονή των Χριστουγέννων, αναμένεται αλλαγή του καιρού.

Κρύο, βροχές, χιόνια σε ορεινές ακόμα και σε ημιορεινές περιοχές θα πρωταγωνιστήσουν,  ενώ όπως όλα δείχνουν τα φαινόμενα θα επικρατήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών και μέχρι την ημέρα της Πρωτοχρονιάς.

Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα

Για σήμερα στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις , παροδικά αυξημένες με τους ανέμους να πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

 Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα

Ο καιρός θα είναι άστατος μόνο στην Δυτική Ελλάδα με βροχές, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα εναλλάσσεται το σκηνικό με ηλιοφάνεια και νεφώσεις.

Στην Αττική αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις, αλλά θα έχει μεγάλα ανοίγματα ηλιοφάνειας.

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα να βρέξει, ενώ και στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, θα είναι καλός ο καιρός στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News