Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Μαρτυρία από πρόσωπο «κλειδί»

Ελλάδα
Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Μαρτυρία από πρόσωπο «κλειδί»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις αρχές μίλησε για το μοιραίο βράδυ φίλος των κατηγορουμένων

Μαρτυρία από πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Φίλος των κατηγορούμενων, κλήθηκε από τους πρώτους να καταθέσει στις αρχές και μίλησε για το μοιραίο εκείνο βράδυ.

«27 του μήνα, 12 η ώρα, με είχε πάρει τηλέφωνο εμένα και μου είπε “είμαι με τη φοιτήτρια, θες να τη φέρουμε σπίτι σου, κάνουμε ό,τι κάνουμε” και τέτοιες μ… και του είπα όχι. Εγώ άκουσα αυτόν και τη φωνή της κοπέλας», ανέφερε αρχικά ο φίλος του 19χρονου, λέγοντας πως «μου είπαν “να τη φέρω εκεί στο σπίτι σου, αρκεί να έχει κρεβάτι”, αυτό μου είπε μόνο. Μάλλον έψαχνε (σπίτι) σε πιο κοντινή απόσταση, δεν ξέρω».

Στη συνέχεια, δήλωσε ότι ο 19χρονος του τηλεφώνησε ξανά τα ξημερώματα.

«Και 3 παρά με ξαναπήρε τηλέφωνο να μου πει “εγώ τελείωσα με τη φοιτήτρια, να’ ρθω στο σπίτι σου να αράξουμε;” Να έρθουμε, πληθυντικός ήταν».

Όπως αποκάλυψε ο φίλος του κατηγορούμενου, «βρέθηκα μαζί του το Σάββατο, πρώτη του μήνα. Όταν αράξαμε κάπου μόνοι μας, τον ρώτησα “έλα ρε μ…, με τη φοιτήτρια τι έγινε;” και μου λέει “πάει, τελείωσε αυτό”.

Απλώς ήταν πολύ νευρικός. Αν του έλεγες ένα “ρε” θα σε έδερνε. Ήταν λίγο αγχωμένος και διαφορετικός από άλλες φορές».

Για τον 21χρονο Ροδίτη, τόνισε ότι «ήταν στην Ανάληψη και δεν έβγαινε και καλά ότι μου είχε πει ότι είχανε κάνει μία μ… και παίξανε ξύλο και φοβόταν την αστυνομία, ήταν μάλλον δικαιολογία και αυτό. Έφυγε μόνος του με το αυτοκίνητο. Τον πήρε κάποιος τηλέφωνο και αγχώθηκε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News