default-image

Επίθεση Νίκου Παππά σε Αλαφούζο και ΝΔ

Ελλάδα
Επίθεση Νίκου Παππά σε Αλαφούζο και ΝΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή

Υψηλοί τόνοι και κόντρες στη Βουλή με φόντο την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του ΣΚΑΙ και της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Σε αυτό το πλαίσιο, επίθεση στον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ, Γιάννη Αλαφούζο και στους βουλευτές της ΝΔ που αναπαράγουν τα όσα καταλογίζει στην κυβέρνηση για την τρομοκρατική επίθεση στις εγκαταστάσεις του σταθμού, εξαπέλυσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

Χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς δήλωσε «θα πρέπει αντισταθούμε στις αθλιότητες που εκστομίστηκαν από τον κ. Αλαφούζο και τις ακούσαμε και σήμερα εδώ να αναπαράγονται από τη ΝΔ. Η επίθεση είναι καταδικαστέα απερίφραστα καταδικαστέα και χωρίς αστερίσκους. Εμείς είμαστε στο πλάι ακλόνητα στους εργαζόμενους και ανοικτά ενάντια σε όποιον ασκεί βία, βάζει σε κίνδυνο τις ζωές εργαζομένων και τραυματίζει τη Δημοκρατία.

Παράλληλα επιτέθηκε στη ΝΔ που την κατηγόρησε ότι έχει αφομοιώσει τον λόγο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού λέγοντας πως «η ΝΔ έχει μετατραπεί σε ΛΑΟ. Το μίσος στην Αριστερά, που μας είπε νωρίτερα ο κ. Βορίδης όταν τελειώνοντας την ομιλία του υιοθετώντας αυτά που λέει εδώ η Χρυσή Αυγή και δείτε τα πρακτικά.

Και ο κ. Νίκος Παππάς αναρωτήθηκε «μπορείτε κ. Βορίδη να μας πείτε και τα θεσμικά μέτρα που θα πάρετε για πείτε ποτέ πια Αριστερά στην χώρα;». Επίσης μίλησε και τα περί συναλλαγής, ο κ. Νίκος Παππάς λέγοντας πως «εάν είχαμε κυβέρνηση ΝΔ θα ήταν κομμένες και οι συντάξεις και το Μακεδονικό άλυτο γιατί κάποιοι από την παράταξή σας κάνουν καριέρα με το Μακεδονικό.»

Η κυβέρνηση αυτή, είπε, ήρθε για ανάλυση προβλήματα, χωρίς την κυβέρνηση του 2015 σήμερα δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για επεκτατικούς προϋπολογισμούς και οι πολίτες να μετράνε πόσα θα πάρουν; Και επέκρινε τη ΝΔ λέγοντας ότι «ζείτε το σοκ της μεγάλης ματαίωσης… λέγατε έξω από το ευρώ και τι μένει η ακραία δεξιά σας θέση, το ασφαλιστικό Πινοσέτ, τον ΕΝΦΙΑ για πλούσιους δήμους και έχετε και την αντίθεσή σας στις συλλογικές συμβάσεις. Αυτά είναι τα θεμέλιά σας και δεν είναι εθνικά είναι ευρωπαϊκά. Γι’ αυτό είστε και με τον Όρμπαν… αυτή την ραγδαία μετάλλαξη που έχετε υποστεί και αυτό θα πρέπει να το κρίνουν οι πολίτες, χρειάζεται ένα ευρύ μέτωπο για να συνεχιστεί η πορεία της χώρας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News