Βόμβα στον ΣΚΑΙ: Καμένο όχημα στα Πετράλωνα εξετάζει η Αστυνομία

Ελλάδα
Βόμβα στον ΣΚΑΙ: Καμένο όχημα στα Πετράλωνα εξετάζει η Αστυνομία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξετάζεται εξονυχιστικά καμένο όχημα

Συνεχίζονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής στο Νέο Φάληρο μετά την βομβιστική επίθεση τα ξημερώματα της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και της εφημερίδας «Καθημερινή». Μάλιστα αργά το μεσημέρι η Αστυνομία εντόπισε καμένο κλεμμένο όχημα στην περιοχή των Πετραλώνων, το οποίο μπορεί να σχετίζεται με την επίθεση.

Το ύποπτο όχημα βρέθηκε στην οδό Ανθίου και έφερε σύμφωνα thetoc.gr παραποιημένες πινακίδες οι οποίες ανήκαν σε άλλο όχημα που είχε κλαπεί, ίδιου τύπου αλλά και χρώματος. 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η ώρα που φαίνεται να του έχουν βάλει φωτιά πλησιάζει την ώρα της επίθεσης στον ΣΚΑΪ και γι’ αυτό οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για όχημα των δραστών.  

Yπενθυμίζεται ότι πριν από την έκρηξη περίπου στις 1:50 π.μ. πραγματοποιήθηκαν δύο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα στον ιστότοπο zougla και τον ΑΝΤ1, που έδιναν χρονικό περιθώριο 45λεπτά. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρχών δεν αποκλείεται πίσω από την επίθεση να κρύβεται η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News