Ελλάδα

Παραμένει Γραμματέας της ΝΔ ο Κρητικός Λευτέρης Αυγενάκης

Ο Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, παραμένει Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας

Την απόφασή του να προτείνει την παραμονή του Λευτέρη Αυγενάκη στη θέση του γραμματέα της ΝΔ, ανακοίνωσε στην καταληκτική του ομιλία στο 12ο Συνέδριο της ΝΔ, ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Σήμερα εκλέγουμε με ανοικτές διαδικασίες τη νέα Πολιτική Επιτροπή […] θα εισηγηθώ ο Λευτέρης Αυγενάκης να παραμείνει στη θέση του γραμματέα για να μας οδηγήσει το κόμμα στις εκλογές του 2019».

Επιπλέον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι στις αρχές του 2019 και συγκεκριμένα από τις 10 Ιανουαρίου θα αρχίσει να ανακοινώνει τα ονόματα για τα ψηφοδέλτια των εκλογών και των ευρωεκλογών, όπως εξήγησε με ένα συνδυασμό έμπειρων και νέων στελεχών που θα δείχνουν προς το μέλλον και θα πιστοποιούν και την ανανέωση του κόμματος.

Πάντως, συνεργάτες και φίλοι του Λευτέρη Αυγενάκη, με αφορμή την είδηση, αλλά και την χθεσινή ονομαστική του εορτή, του έκαναν δώρο στολή εργασίας, μιας και ο Πρόεδρος του Κόμματος, μιλώντας την Παρασκευή στην εναρκτήρια ομιλία του έκανε σαφή αναφορά προς τα στελέχη: «Φορέστε στολή εργασίας, όχι κουστούμια εξουσίας».

 

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια