Ελλάδα

Αντώνης Σαμαράς: Ο Τσίπρας δεν πιστεύει στο Έθνος

Επίθεση στον πρωθυπουργό από το συνέδριο της ΝΔ

Boλές του Αντώνη Σαμαρά στον Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο του 12ου συνεδρίου της ΝΔ.

Αναφερόμενος στο Σκοπιανό χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα «επικίνδυνο για πολλά. Κυρίως για ένα: το σημαντικότερο - το πιο δηλητηριώδες για τη χώρα: Γιατί δεν έχει "κόκκινες γραμμές"! Ό,τι του ζητάνε το κάνει. Ό,τι του ζητάνε τους το δίνει». Όπως υπογράμμισε «η υποχωρητικότητα που δείχνει προς όλες τις κατευθύνσεις - σε ισχυρούς αλλά και σε ανίσχυρους γείτονες - δεν έχει προηγούμενο. Δεν είναι από ανάγκη. Είναι επιλογή. Δεν πιστεύει στα σύνορα και στην ανάγκη φύλαξής τους. Δεν πιστεύει στο Έθνος. Θεωρεί "εθνικιστές" όσους αγαπάμε την Πατρίδα μας. Και διχάζει τους Έλληνες».

Ο κ. Σαμαράς επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας, «ο Τσίπρας έχει υπονομεύσει το μέλλον της χώρας. Μας έβγαλε από τα μνημόνια - υποτίθεται - αλλά χωρίς να μπορεί να βγει στις αγορές. Μοιράζει μικρό-επιδόματα, αλλά δεν πληρώνει τα φέσια του κράτους στους ιδιώτες! Δεν πληρώνει συντάξεις. Έχει διώξει ξένες επενδύσεις, οι Τράπεζες και πολλές ΔΕΚΟ βρίσκονται στον αέρα, και ο ίδιος με την απλή αναλογική που ψήφισε, σπρώχνει εν γνώσει του τη χώρα στην ακυβερνησία». Έκανε λόγο μάλιστα, για στημένο ναρκοπέδιο που αφήνει πίσω του ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας πανστρατιά καθώς απαιτείται μια «ισχυρή κυβέρνηση για να εξουδετερωθεί αυτή η βόμβα».

Όσον αφορά την πρόσφατη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι μπαίνει χωρίς γραβάτα στα μεγάλα κέντρα εξουσίας ο πρώην πρωθυπουργός σχολίασε ότι «Δεν ξέρει, ο καημένος, πως σημασία δεν έχει αν φοράς γραβάτα όταν μπαίνεις. Το σημαντικό είναι να έχεις το κεφάλι ψηλά όταν βγαίνεις».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια