Ελλάδα

12ο Συνέδριο ΝΔ - «Στηρίζουμε τους υποψηφίους μας» τονίζει ο Λ. Αυγενάκης

Συνεχίζεται με δυναμικό "παρών" στελεχών το συνέδριο της ΝΔ

Μήνυμα ενότητα έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από το 12ο συνέδριο της ΝΔ που βρίσκεται σε εξέλιξη. Μετά τη χθεσινή ομιλία του προέδρου της ΝΔ οι εργασίες συνεχίστηκαν σήμερα με τις ομιλίες πολιτικών στελεχών και στις 12.30 ακολούθησε η τοποθέτηση του Γραμματέα της Π.Ε. της Ν.Δ Λευτέρη Αυγενάκη.

Με κεντρικό σύνθημα "Ελλάδα Μπορούμε" ο κ. Αυγενάκης μίλησε για τους στόχους του κόμματος αναφέροντας ότι μυστικό της επιτυχία είναι ο μόχθος. «Μπορούμε να κάνουμε την πατρίδα μας ξανά δυνατή και τους Έλληνες ξανά υπερήφανους» διεμήνυσε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

"Στηρίζουμε τους υποψήφιους Περιφερειάρχες"

Ειδική αναφορά έκανε στους υποψηφίους της ΝΔ αναφέροντας: "Με τον σημαντικό ρόλο της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενόψει των κρίσιμων αυτοδιοικητικών εκλογών. Συνεργαστήκαμε στενά με την ΚΕΔΕ και την ΕΝΠΕ, περιοδεύσαμε σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζουμε να δουλεύουμε και με την Επιτροπή Αυτοδιοίκησης που όρισε ο Πρόεδρος. Στηρίζουμε τους υποψήφιους Περιφερειάρχες μας. Δουλεύουμε συστηματικά για την ενότητα στις εκλογές για την ανάδειξη ικανών Δημάρχων στους μεγάλους Δήμους. Οφείλω να πω σε κάποιες περιπτώσεις με δυσκολίες. Εδώ, σήμερα από όλους, ζητώ να πρυτανεύσει το Εμείς και όχι το Εγώ! Ελπίζω η παράκληση αυτή να πιάσει τόπο…". 

Ο πρόεδρος της ΝΔ μετά το τέλος της ομιλίας του μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για τον Λευτέρη Αυγενάκη λέγοντας ότι "δίνει την εντύπωση πως βρίσκεται σε δύο μέρη της Ελλάδας. Συγχαρητήρια Λευτέρη". 

Μάλιστα νωρίτερα ο γραμματέας της ΠΕ της ΠΕ της ΝΔ πόζαρε νωρίτερα δίπλα στα τοπικά στελέχη καθώς αναβαθμισμένη είναι η παρουσία του Ηρακλείου στο 12ο Συνέδριο τ και περισσότερα -από κάθε άλλη φορά- είναι τα στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε.

Αυγενάκης: Οι εκλογικές μάχες που έρχονται θα βρουν το κόμμα μας πιο δυναμικό

Ο Γραμματέας Π.Ε. της Ν.Δ. – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε:

«Η καρδιά της ΝΔ κτυπά σήμερα, εδώ, στον Athens Metropolitan Expo. Οι εκλογικές μάχες που έρχονται θα βρουν το Κόμμα μας περισσότερο οργανωμένο, πιο λειτουργικό, πιο δυναμικό, περισσότερο εξωστρεφές, δίπλα στην κοινωνία, μαζί με την κοινωνία. Μπορούμε να κάνουμε την Πατρίδα μας ξανά δυνατή και τους Έλληνες ξανά υπερήφανους. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!».

Τις εργασίες παρακολουθεί ο απεσταλμένος της ΚΡΗΤΗ TV Νίκος Παναγιωτόπουλος που καταγράφει τον παλμό των γεγονότων.

Tα βλέμματα επικέντρωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης με τη ΝΔ Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, η υποψηφιότητα του οποίου ανακοινώθηκε μόλις πριν από λίγες μέρες.

Δυναμική είναι η παρουσία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου και των τοπικών στελεχών του κόμματος. 

Στην ΚΡΗΤΗ TV μίλησαν οι κ. Σταϊκούρας και Τάκης Θεοδωρικάκος

 

Οι δεσμεύσεις Μητοτσάκη

Το στίγμα των προθέσεων έδωσε χθες μέσω της ομιλίας του ο πρόεδρος της ΝΔ.

 Όπως τόνισε «Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα των πολλών που ενώνει τους Έλληνες και γεφυρώνει τα ρήγματα που η κρίση προκάλεσε στην Ελληνική κοινωνία», και έδωσε έμφαση στο κοινωνικό του πρόγραμμα, εξαγγέλλοντας δέσμη μέτρων που αποσκοπούν στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας σε συνδυασμό με την ενίσχυση των χαμηλότερων κοινωνικών στρωμάτων.

Mάλιστα ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε με νόημα και στον Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή αναφέροντας:

«Είμαστε η παράταξη που έχτισε τη δημοκρατική μεταπολίτευση και έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη σε πείσμα πολλών. Χάρη στον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Είμαστε η παράταξη που τόλμησε πρώτη να κάνει μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, βρισκόμενη τότε μπροστά από την εποχή της. Χάρη στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Είμαστε η παράταξη που απέδειξε ότι μπορεί να ενώσει ευρύτερες κοινωνικές ομάδες κάτω από την πολιτική της στέγη. Χάρη στον Κώστα Καραμανλή.

Είμαστε η παράταξη που κράτησε τη χώρα στον αναπτυγμένο κόσμο και το ευρώ σε πείσμα του Σύριζα και των ακραίων αριστερών και δεξιών φίλων του. Χάρη στον Αντώνη Σαμαρά.

Είμαστε η παράταξη που θα οδηγήσει τη χώρα ενωμένη σε μια νέα εποχή ευημερίας, σε μια δύσκολη εποχή για την Ευρώπη.

 

 

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια