Ομιλία Τσίπρα & συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη - «Φρούριο» το κέντρο της πόλης

Ελλάδα
Ομιλία Τσίπρα & συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη - «Φρούριο» το κέντρο της πόλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Παλέ Ντε Σπορ στις 7:30 απόψε στη Θεσσαλονίκη

Περισσότεροι από 2 χιλιάδες αστυνομικοί έχουν επιστρατευτεί για την τήρηση της τάξης στη συμπρωτεύουσα, ένα ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ, drones και δύο εκτοξευτήρων νερού.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θα είναι ομιλητής στην πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, με κεντρικό μήνυμα «Η Μακεδονία λέει «ναι» στη δημοκρατία, ναι στην αλληλεγγύη, και όχι στον εθνικισμό και τον φασισμό».

Στις 19:30 θα ξεκινήσει η προγραμματισμένη ομιλία του πρωθυπουργού, ενώ μισή ώρα πριν (19:00) είναι το κάλεσμα για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, που διοργανώνεται από την «Επιτροπή Αγώνα για τη Μακεδονία» και οι «Ενωμένοι Μακεδόνες».

Η συγκέντρωση θα λάβει χώρα στον Λευκό Πύργο, ενώ επιπλέον, στην Καμάρα έχει προγραμματιστεί αυτοσυγκέντρωση από μέλη του αντιεξουσιαστικού  χώρου, ως απάντηση στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ η πανεπιστημιούπολη του Αριστοτελείου θα παραμείνει κλειστή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News