default-image

Ξυλοδαρμός 19χρονου: Ταυτοποιήθηκαν οι 2 από τους 7 δράστες

Ελλάδα
Ξυλοδαρμός 19χρονου: Ταυτοποιήθηκαν οι 2 από τους 7 δράστες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βίντεο εξετάζουν οι αρχές

Μετά το σάλο που προκλήθηκε με τον ξυλοδαρμό του 19χρονου -ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο- μέσα στις φυλακές, ταυτοποιήθηκαν οι 2 δράστες από τους 7 δράστες.

Πρόκειται για έναν Έλληνα και ένα αλλοδαπό και ένας εκ των δύο παραδέχθηκε τη συμμετοχή του στην επίθεση σε βάρος του 19χρονου.

Οι δράστες σύμφωνα με το thetoc.gr με κάποιο τρόπο έσπασαν την κλειδωμένη πόρτα του κελιού απομόνωσης προβαίνοντας στις συγκεκριμένες πράξεις που βιντεοσκοπήθηκαν. Μάλιστα το βίντεο εξετάστηκε από τις αρχές.

Οι συγκρατούμενοι του νεαρού αρχικά του επιτέθηκαν λεκτικά και στη συνέχεια τον χτύπησαν. Την ίδια στιγμή τον ρωτούσαν γιατί έκανε το έγκλημα στη Ρόδο και εκείνος απαντούσε «δεν το έκανα εγώ, ο άλλος το έκανε».

Η διοικήτρια του Ευαγγελισμού, Νάγια Μητσάκη, μιλώντας στην ΕΡΤ είπε πως ο νεαρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο και «εξετάστηκε από όλες τις κλινικές και εν συνεχεία αποχώρησε». Σε ερώτηση σχετικά με την κατάστασή του τόνισε: «Ήταν χτυπημένος. Εφόσον όμως εξετάστηκε και μετά βγήκε, δεν ήταν πολύ σοβαρά τα τραύματά του, αλλιώς θα νοσηλευόταν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News