Δολοφονία φοιτήτριας: Έτσι προσπαθούσε να πλησιάσει γυναίκες ο 21χρονος

Ελλάδα
Δολοφονία φοιτήτριας: Έτσι προσπαθούσε να πλησιάσει γυναίκες ο 21χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηχητικό ντοκουμέντο όπου ακούγεται ο 21χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας να προσεγγίζει μία πρώην σύντροφο του 19χρονου συγκατηγορουμένου του

Νέα στοιχεία και καταγγελίες για το παρελθόν του 21χρονου κατηγορουμένου στη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μέσα από ένα ηχητικό ντοκουμέντο που  αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο προσπαθούσε να προσεγγίσει κοπέλες.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο, το οποίο παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ακούγεται ο 21χρονος να προσεγγίζει την μια πρώην σύντροφο του 19χρονου συγκατηγορουμένου του.

Η ίδια κοπέλα, μιλά, ακόμη και για τον οξύθυμο χαρακτήρα του 19χρονου πρώην συντρόφου της: «Είναι επιθετικός, θεωρούσε πάντα τις κοπέλες κατώτερες, είχε εμμονή με τη σεξουαλική επαφή. Με εύκολες αφορμές θα έπαιζε ξύλο.

Μου είχε σηκώσει χέρι. Έχει σηκώσει και σε άλλη παλιά κοπέλα, επειδή τον πείραζε και της είχε χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο», λέει μεταξύ άλλων η κοπέλα που είχε σχέση με τον 19χρονο.

https://www.youtube.com/watch?v=V4a0s_zdlF4?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Πηγή: ethnos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News