Ρόδος: Φωτογραφία - ντοκουμέντο με τα δεμένα πόδια της φοιτήτριας πριν τη ρίξουν στη θάλασσα

Ελλάδα
Ρόδος: Φωτογραφία - ντοκουμέντο με τα δεμένα πόδια της φοιτήτριας πριν τη ρίξουν στη θάλασσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα στοιχεία: Έδεσαν τα πόδια της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, προτού την ρίξουν στο νερό

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό, ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπάλούδη, κ. Αλέξης Κούγιας, ανέφερε ότι οι δράστες έδεσαν τα πόδια της 21χρονης πριν την πετάξουν στην θάλασσα, όπου και το νεαρό κορίτσι βρήκε τραγικό θάνατο.

Πάντως, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, κ. Αλέξη Κούγια, οι φερόμενοι ως δράστες, ανέφεραν ότι η νεαρή αν θα ερχόταν σε επαφή με το νερό, πιθανόν να συνερχόταν και ήθελαν να βεβαιώσουν πως θα πεθάνει, για το λόγο αυτό, έδεσαν και τα πόδια της.

Μάλιστα, διαφορετικός τηλεοπτικός σταθμός δημοσιοποίησε και φωτογραφία από τα δεμένα με σχοινί πόδια της 21χρονης Ελένης.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, χτες το απόγευμα, και έπειτα από τις κατευθύνσεις που έδωσε ο 19χρονος κατά την απολογία του ερευνητές με τη συνδρομή δυτών του Λιμενικού Σώματος, βρήκαν κοντά στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της 21χρονης, τα ρούχα που φορούσε, πλην του εσωρούχου της, αλλά και το ηλεκτρικό σίδερο το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να της επιφέρουν τραύμα στο πρόσωπο.

Σημειώνεται ότι οι προσπάθειες για να βρεθεί το κινητό τηλέφωνο της Ελένης, το οποίο και αναμένεται να ρίξει περεταίρω «φως» στην υπόθεση, συνεχίζονται.

Αναλυτικότερα, μέρος της ανακοίνωσης του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια:

« […] Οι δράστες, πριν πετάξουν τη δυστυχή κοπέλα στη θάλασσα, επειδή πιθανότατα όχι μόνο ήταν εν ζωή, αλλά και επειδή είναι βέβαιο ότι, μόλις το σώμα της θα ερχόταν σε επαφή με το κρύο νερό, έστω και αν είχε χάσει προσωρινά τις αισθήσεις της, θα συνερχόταν, της έδεσαν με σκοινί και τα δύο πόδια, για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί. Έτσι βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της.

[…] Όποιος προσπάθησε ή προσπαθεί κατά παράβαση του άρθρου 365 Ποινικού Κώδικα (προσβολή μνήμης νεκρού) να προσβάλει τη μνήμη της δυστυχούς αυτής κοπέλας, καλυπτόμενος στον δυστυχώς ανεξέλεγκτο χώρο του διαδικτύου, όσο ψηλά κι αν είναι, θα βρεθεί, θα μηνυθεί και θα εναχθεί από το γραφείο μας για λογαριασμό της οικογενείας, η οποία θα απαιτήσει και εύλογη αποζημίωση.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News