default-image

Φρικιαστικές ενδείξεις πως ο πατέρας της τεμάχισε ζωντανή τη μικρή Άννυ

Ελλάδα
Φρικιαστικές ενδείξεις πως ο πατέρας της τεμάχισε ζωντανή τη μικρή Άννυ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μικρή Άννυ ενδεχομένως ήταν ζωντανή όταν την τεμάχισε ο πατέρας της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Σοκάρουν, για ακόμη μία φορά τα όσα αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδίκασης, σε δεύτερο βαθμό, της αποτρόπαιας δολοφονίας της μικρής Άννυ Μπακαρτζίεβ, με βασικό κατηγορούμενο τον πατέρας της, Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ.

Το παιδί ενδέχεται να ήταν ζωντανό…

Στο δικαστήριο εξετάστηκαν μάρτυρες μεταξύ των οποίων και ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νίκος Καρακούκης ο οποίος επανέλαβε την εκτίμησή του πως το παιδί ενδέχεται να ήταν ζωντανό όταν το έκοβε ο 27χρονος πατέρας του.

«Το ζωντανό αίμα μπορεί να εκτιναχθεί. Το αίμα του νεκρού απλά ρέει προς τα κάτω», είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας, επαναλαμβάνοντας την εκτίμησή του.

Η κατάθεσή του ήρθε να ολοκληρώσει την αρχική εικόνα που έδωσε, νωρίτερα, ο ειδικός των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ, ο οποίος κατέθεσε πως το διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα, όπου έμενε ο πατέρας και η μικρή, είχε καθαριστεί από τα αίματα και χρησιμοποιήθηκε για την εύρεση στοιχείων ειδικό σπρέι το οποίο αποκάλυψε ότι υπήρχε διάσπαρτο αίμα σε τοίχους και σοβατεπί.

Ωστόσο, ο μάρτυρας δεν ήταν σε θέση να πει αν η 4χρονη ήταν ζωντανή την ώρα που, σύμφωνα με την κατηγορία, ο πατέρας της την τεμάχιζε.

Πάντως, στη δική του κατάθεση, ο πραγματογνώμονας που όρισε η υπεράσπιση του πατέρα, ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης ανέφερε πως δεν υπάρχουν στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι το 4χρονο παιδί ήταν ζωντανό όταν το τεμάχιζε ο πατέρας, ενώ εκτίμησε ότι ο θάνατος της Άννυ οφείλεται στην κατανάλωση ναρκωτικών που υπήρχαν στο σπίτι.

Οι λοιποί κατηγορούμενοι

Στην υπόθεση, πλην του πατέρα, είναι κατηγορούμενος ο φίλος και συγκάτοικος του, Νασίφ Αχμέντοφ που φαίνεται να ήταν παρών σε ό,τι συνέβη στην 4χρονη, αλλά και η μητέρα του παιδιού που βαρύνεται με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σε πρώτο βαθμό ο 27χρονος πατέρας καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για την ανθρωποκτονία, ποινή φυλάκισης 2 ετών για την περιύβριση νεκρού, 2 ετών για την πράξη της παράνομης οπλοχρησίας και 1 έτους για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία.

Ο Αχμέντοφ έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για την ανθρωποκτονία και από 2 χρόνια φυλάκισης για αδίκημα της περιύβρισης νεκρού και της παράνομης οπλοχρησίας. Στη μητέρα έχει επιβληθεί ποινή 6ετούς κάθειρξης με αναστολή, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ο διάλογος με την έδρα:

Μάρτυρας: «Η εικόνα του παιδιού, όπως την περιγράφει στην πρώτη του απολογία ο κατηγορούμενος, με παραπέμπει σε ασφυκτικό θάνατο , συνάδει με την κατανάλωση ναρκωτικών. Μια κρίση επιληψίας καταλήγει σε αναπνευστικό πρόβλημα.»

Πρόεδρος: «Ο φυσικός θάνατος δεν αποτελεί λόγο απόκρυψης.»

Μάρτυρας: «Δείτε το μοτίβο της ζωής τους. Μιλάμε για μια κοινωνία ανθρώπων που θέλουν να το αποκρύψουν.»

Βασικός κατηγορούμενος (πατέρας): «Εγώ μόνος μου πήγα στην αστυνομία στις 27 Απριλίου 2015 και είπα ότι είμαι ο πατέρας του παιδιού και ότι έγινε , έγινε μαζί μου. Είπα ότι το παιδί χάθηκε από εμένα ότι δεν έχει σχέση η γυναίκα μου ούτε αυτός (σ.σ. έδειξε συγκατηγορούμενο του)».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News