Εκεί που βρέθηκε νεκρή η νεαρή φοιτήτρια - Αναπαράσταση του εγκλήματος ζητά ο Κούγιας

Ελλάδα
Εκεί που βρέθηκε νεκρή η νεαρή φοιτήτρια - Αναπαράσταση του εγκλήματος ζητά ο Κούγιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο, καθώς και η τοπική κοινωνία της Ρόδου, μετά την αποκάλυψη του αποτρόπαιου εγκλήματος με θύμα τη νεαρή φοιτήτρια από το Διδυμότειχο

Σοκάρουν επίσης τα όσα ανέφερε κατά την απολογία του ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας, η κηδεία της οποίας έγινε σε κλίμα οδύνης σήμερα στη γενέτειρά της.

Κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της είναι δύο νεαροί, ένας 19χρονος Αλβανός και ένας 21χρονος Ροδίτης, οι οποίοι φέρονται να τη σκότωσαν επειδή η κοπέλα αρνήθηκε να δεχθεί τις ερωτικές τους προτάσεις και αντιστάθηκε.

Σε βάρος των δύο νεαρών ο εισαγγελέας Ρόδου έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για βιασμό.

Οι δύο φερόμενοι ως δράστες επιρρίπτουν o ένας στον άλλον την ευθύνη για το θάνατο της φοιτήτριας.

Οι δύο νεαροί κατηγορούνται ότι χτύπησαν με αμβλύ αντικείμενο τη φοιτήτρια στο σπίτι του ενός εξ αυτών και συνέχεια, τη μετέφεραν στην παραλία της Λίνδου και την πέταξαν στη θάλασσα, όπου και βρέθηκε, μετά από ώρες νεκρή.

Συγκλονίζει η αποκάλυψη

Μάλιστα, όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση η κοπέλα πνίγηκε και δεν πέθανε από το χτύπημα στο κεφάλι, ενώ ο 19χρονος ομολόγησε ότι φοιτήτρια τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, όπως μεταδίδει η rodiaki.gr, στον τόπο που βρέθηκε η σορός της φοιτήτριας, δεκάδες Ροδίτες επισκέφθηκαν το χώρο του εγκλήματος ανάβοντας ένα κεράκι στη μνήμη της αδικοχαμένης Ελένης, ανταποκρινόμενοι σε σχετικό κάλεσμα που έγινε.

Αναπαράσταση του εγκλήματος θα ζητήσει ο Κούγιας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News