Ελλάδα

Δικηγόρος οικογένειας Λαγούδη: «Εξιχνιάστηκε η υπόθεση»

«Βόμβα» έριξε με την ανάρτησή του στο Facebook ο Κωνσταντίνος Ζώης για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη

Αινιγματική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ανάρτηση του δικηγόρου της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη στο Facebook όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι η υπόθεση αυτή εξιχνιάστηκε.

Χρησιμοποιώντας καθαρεύουσα, ο Κωνσταντίνος Ζώης αναφέρει μεταξύ άλλων το χρονικό της όλης προσπάθειας για διαλεύκανση αφού έχουν περάσει 11 μήνες από το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη και μέσα σ’ αυτούς τους μήνες υπήρξε και το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, κάτι που τελικά καταρρίφθηκε.

Στη συνέχεια, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Διαβάστε παρακάτω την ανάρτηση του δικηγόρου που κάνει λόγο για «εξιχνίαση της υπόθεσης»:

«Συνεπληρώθησαν ήδη 11 μήνες από τον θάνατο της μακαρίας Ειρήνης Λαγούδη, της μαχητρίας της ζωής, η οποία ήτο μητέρα και πατέρας μαζί και η μοναδική της απασχόλησις, ήτο η πρόοδος των τέκνων της και η επαγγελματικές της δραστηριότητες. Η μαχήτρια της ζωής, όπως την απεκάλουν οι ομοχώριοί της. Αμέσως ανεκοινώθη και δυστυχώς εξ επισήμων χειλέων, ότι επρόκειτο περί αυτοχειρίας. Όμως η επιμονή των οικείων της αι έρευναι των διορισθέντων αρμοδίως εξαιρέτων τεχνικών συμβούλων και πραγματογνωμόνων, ιδιαιτέρως δε η διερεύνησις της υποθέσεως προσωπικώς υπό του κ. Εισαγγελέως των εν Αγρινίω Πρωτοδικών, κ. Γεωργίου Πέτρου, όστις διεξήγαγεν αυτοπροσώπως την προκαταρκτικήν εξέτασιν και εμέλτησεν εις βάθος το σύνολον των συγκεντρωθέντων στοιχείων και επιστημονικών πορισμάτων, οδήγησαν εις την εξιχνίασιν της υποθέσεως και απέδειξαν, ότι πρόκειται περί στυγερού εγκλήματος με αποτέλεσμα την άσκησιν ποινικής διώξεως διά τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία τελεσθείσης, διά απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία τελεσθέντος, διά το αδίκημα της συστάσεως συμμορίας και διά ηθικήν αυτουργία εις τας ως άνω πράξεις. Ήδη δε η υπόθεσις ευρίσκεται ενώπιον της κας Ανακριτρίας Αγρινίου διά τα περαιτέρω.

Κωνσταντίνος Αν. Ζώης

Δικηγόρος»

Σχόλια