Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο – Ομολόγησαν οι δράστες- Το ευχαριστώ του πατέρα

Ελλάδα
Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο – Ομολόγησαν οι δράστες- Το ευχαριστώ του πατέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άκρως σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο .

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ένας 21χρονος Έλληνας και ένας 19χρονος Αλβανός ομολόγησαν προφορικά.

Πρόκειται για τα  δυο άτομα που μέχρι αργά χθες τη νύχτα ανακρίνονταν από τις αρχές και τελικά «έσπασαν» και ομολόγησαν τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλουδη στη Ρόδο.

Οι διωκτικές αρχές ήδη τις τελευταίες ώρες βρίσκονταν πολύ κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος,  ενώ κλειδί στην υπόθεση αποτέλεσε το οπτικό υλικό που είχαν συγκεντρώσει οι λιμενικές Αρχές από δύο σημεία, από το δρομολόγιο θανάτου που ακολούθησε ο δράστης με την φοιτήτρια.

Μάλιστα υπάρχει και ένα ακόμη βίντεο που έφθασε στα χέρια των Αρχών και το οποίο δείχνει καθαρά μέσα σε αυτοκίνητο τη φοιτήτρια και ένα ακόμη άτομο που πιθανολογείται πως είναι ο δράστης.

Οι αξιωματικοί που ερεύνησαν την υπόθεση φαίνεται μάλιστα ότι εντόπισαν ίχνη της κοπέλας και σε ένα σπίτι, έναν χώρο που σχετίζεται με τον έναν από τους δύο και έτσι αποφάσισαν να τους καλέσουν για εξέταση.

Εκεί οι δυο άνδρες έπεσαν σε αντιφάσεις ρίχνοντας ο ένας την ευθύνη στον άλλο.

Περιμένοντας και το πόρισμα του ιατροδικαστή δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τα κίνητρα ενδέχεται να είναι σεξουαλικά.

Το ευχαριστώ του πατέρα μετά την είδηση για την ομολογία των δραστών

Με τρεμάμενη φωνή ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας ξεσπά στον Γιώργο Παπαδάκη και αναφέρεται αναλυτικά στο πώς έγινε η ενημέρωση και τι θα γίνει από εδώ και στο εξής απευθύνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αρχές και ΜΜΕ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και τον Γιώργο Παπαδάκη. «Στις 1.45 ο επικεφαλής του λιμενικού Σώματος με πήρε από τις αρχές και μου είπαν ότι ομολόγησαν. Ευχαριστώ όλες τις αρχές και την τοπική αυτοδιοίκηση. Και στα ΜΜΕ για την διακριτικότητα τους για το συμβάν που δεν θα ήθελα να συμβεί σε κανέναν.

Η σορός σήμερα θα μεταφερθεί από την Ρόδο στην Αθήνα και από εκεί στην  Αλεξανδρούπολη. Ευτυχώς που βρέθηκαν οι δράστες και έτσι αύριο το χώμα της κόρης μου θα είναι λίγο ελαφρύτερο. Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι που μας γνωρίζουν και υπάρχουν πάρα πολλά μηνύματα συμπαράστασης.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News