default-image

Τον φρουρό του Τσίπρα υποδυόταν πρώην ντελιβεράς

Ελλάδα
Τον φρουρό του Τσίπρα υποδυόταν πρώην ντελιβεράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 28χρονος συνελήφθη ενώ διέθετε σήμα και πηλήκιο αστυφύλακα

Πρώην ντελιβεράς που δήλωνε φρουρός του Τσίπρα και μάλιστα όπως είπε το είχε όνειρο ζωής να γίνει αστυνομικός, συνελήφθη. Ο αλβανικής καταγωγής 28χρονος είπε σε τροχονόμους πως είναι αποσπασμένος αστυνομικός στην ασφάλεια του πρωθυπουργού και φρόντιζε για την ασφαλή μετάβαση στο Μαξίμου. Μάλιστα δε δίστασε να παρέμβει σε διένεξη άνδρα της Τροχαίας με πολίτη, προειδοποιώντας τον πολίτη ότι εάν δεν συμμορφωνόταν  θα αναγκαζόταν να τον συλλάβει.

Τότε ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη δράση του 28χρονου αφού για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία.

Αστυνομικοί που θέλησαν να τον ελέγξουν και τότε αυτός τράπηκε σε φυγή. Κατά την καταδίωξη που ακολούθησε σύμφωνα με το thetoc.gr ένας αστυνομικός κατάφερε και απέσπασε το τσαντάκι του 28χρονου το οποίο περιείχε ένα αεροβόλο όπλο με μεταλλικά σφαιρίδια, μια αληθινή αστυνομική ταυτότητα που ανήκει σε αστυφύλακα ο οποίος είχε δηλώσει την απώλεια της το 2016.

Στο σπίτι του εντοπίστηκαν:

Μια αστυνομική κάρτα, φωτογραφίες ταυτότητας με αστυνομική στολή, κλειδιά από χειροπέδες, ένα πηλήκιο αστυφύλακα, ένα πορτοφόλι με το σήμα της Ελληνικής Αστυνομίας, πέντε κινητά τηλέφωνα και τσαντάκια που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί για να μεταφέρουν τον οπλισμό τους καθώς και τα κλειδιά από τα δυο πολυτελή αυτοκίνητα του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News