Ελλάδα

Αλέξης Κούγιας: Νόμιμες οι επιχειρηματικές ενέργειες του Ριχάρδου

Ανέλαβε την υπεράσπιση του Ριχάρδου ο Αλέξης Κούγιας

Την υπεράσπιση του γνωστού ενεχυροδανειστή Ριχάρδου, έχει αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας. Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του «θα βοηθήσουμε τη Δικαιοσύνη ώστε να κατανοήσει την νομιμότητα των επιχειρηματικών τενεργειών του».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ριχάρδος κατηγορείται για εμπλοκή στο κύκλωμα λαθρεμπορίου χρυσού ενώ σύμφωνα με την αστυνομία είχε αρχηγικό ρόλο στην οργάνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε το έργο της προβολής των υπερασπιστικών δικαιωμάτων του μεγαλυτέρου επιχειρηματία νόμιμων εξαγωγών χρυσού και διαχειρίσεως 100 ιδιόκτητων ενεχυροδανειστηρίων, τα οποία λειτουργούν με νόμιμη άδεια σε όλες τις πρωτεύουσες όλων των νομών της χώρας, κ. Ριχάρδου Μ.

Ο εντολέας μας και οι συνεργάτες του γραφείου μας θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε την Ελληνική Δικαιοσύνη, ώστε να κατανοήσει τόσο την προσωπικότητα του εντολέως μας, ο οποίος έχει πάλλευκο ποινικό μητρώο και ουδέποτε έχει απασχολήσει την ελληνική δικαιοσύνη, όσο και την νομιμότητα των επιχειρηματικών του ενεργειών, οι οποίες ελέγχονται από όλους τους θεσμικούς φορείς της χώρας». 

Σχόλια