Τσίπρας σε πυρόπληκτη: «Και να έπαιρνες 2.000 ευρώ, θα τα σπατάλαγες»

Ελλάδα
Τσίπρας σε πυρόπληκτη: «Και να έπαιρνες 2.000 ευρώ, θα τα σπατάλαγες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτη δήλωση του Πρωθυπουργού σε πυρόπληκτη στο Μάτι

Σε μία κυνική ομολογία προχώρησε για ακόμη μία φορά ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Πρωθυπουργός έχει δώσει κυνικές απαντήσεις σε σημαντικά ζητήματα, όπως σημειώνει το protothema.gr.

Για παράδειγμα, κανείς δεν έχει ξεχάσει το μακάβριο επιχείρημά του ότι το ασφαλιστικό θα λυθεί από μόνο του (καθώς αφορά ηλικιωμένους άνω των 70 ετών).

Σε μία ανάλογη δήλωση προχώρησε ξανά, αυτή τη φορά κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Μάτι, για την οποία μάλιστα προτίμησε την ημέρα που απεργούσαν τα ΜΜΕ.

Ωστόσο ένας από τους κατοίκους της περιοχής τράβαγε βίντεο και κατέγραψε την αδιανόητη απάντηση που έδωσε ο πρωθυπουργούς σε μία γυναίκα που είδε την περιουσία της να χάνεται.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι δεν τους έχει δοθεί καμία βοήθεια και στην προσπάθεια να τους απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας, εκείνος άρχισε να λέει ότι το σημαντικό είναι να φτιαχτούν υποδομές και όχι να δοθούν χρήματα.

Και εκείνη τη στιγμή γυρνώντας προς τη γυναίκα ανέφερε: «Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ, τι θα έκανες; Θα τα σπατάλαγες!». Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, και όπως αναφέρει το protothema.gr, «πάγωσαν» μέχρι και όσοι τον συνόδευαν στην επίσκεψη στο Μάτι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News