Σοκ στη Ρόδο: Καθηγητής Γυμνασίου άφησε έγκυο μαθήτριά του

Ελλάδα
Σοκ στη Ρόδο: Καθηγητής Γυμνασίου άφησε έγκυο μαθήτριά του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

43χρονος καθηγητής είχε σχέση με ανήλικη μαθήτρια

Σοκαρισμένη είναι η Ρόδος έπειτα από την αποκάλυψη πως ένας 43χρονος καθηγητής Γυμνασίου είχε αφήσει έγκυο ανήλικη μαθήτριά του. Μάλιστα, το 18χρονο - σήμερα - κορίτσι είχε κάνει έκτρωση.

Το περιστατικό, παρότι συνέβη πριν από λίγα χρόνια, πήρε διαστάσεις, προ ημερών, όταν ο καθηγητής και οι γονείς της μαθήτριας κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Οι γονείς της μαθήτριας κατέθεσαν μήνυση εις βάρος του καθηγητή, καθώς όπως αναφέρουν ο καθηγητής διατηρούσε σχέση με την κόρη τους από την περίοδο που ήταν μαθήτρια του γυμνασίου, την οποία άφησε έγκυο με το ανήλικο κορίτσι να κάνει έκτρωση.

Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά το κορίτσι συνέχισε να έχει σχέση με τον καθηγητή, έφυγε από το σπίτι της και η όποια επαφή με τους γονείς της , ήταν μέσω μηνυμάτων. Μετά από λίγο διάστημα, όμως, χάθηκε κάθε επαφή.

Σύμφωνα με το 12vima.gr, προ ημερών οι γονείς της 18χρονης συναντήθηκαν τυχαία στο δρόμο με τον καθηγητή και διαπληχτίστηκαν έντονα.

Όπως αναφέρεται στην μήνυση που κατέθεσαν εις βάρος του καθηγητή οι γονείς της 18χρονης - σήμερα - μαθήτριας, ο καθηγητής χειροδίκησε εναντίον της μητέρας της και στην συνέχεια κατέληξαν και οι τρεις μαζί στο αστυνομικό τμήμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News