Ελλάδα

Θεόδωρος Πάγκαλος: «Ζω με 370 ευρώ, κάτω από τα όρια της φτώχειας»

«Θέλω να τους δω κρεμασμένους στην πλατεία Συντάγματος»

Σε μία… ιδιαίτερη αποκάλυψη προέβη ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος,

Ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» αποκάλυψε πως όχι μόνο ζει με τα, μόλις, 370 ευρώ της βουλευτικής του σύνταξής, αλλά και ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ μίλησε για όλους και για όλα, ωστόσο μεγαλύτερη αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψή του ότι σήμερα ζει με 370 ευρώ, καθώς επίσης και το ότι του έχει γίνει κατάσχεση στην σύνταξη του από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

«Να βγω να πάω που; Και πως να βγω; Με τι χρήματα. Από τη μία κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα από ακροδεξιά και ακροαριστερά υποκείμενα. Από την άλλη, η βουλευτική σύνταξη ανέρχεται στο ποσό των 370 ευρώ» ανέφερε ο ίδιος.

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα του πρόσθεσε τα εξής ακόλουθα: «Εδώ και πέντε χρόνια μου έχουν κατασχέσει τη σύνταξη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Τους έχω τηλεφωνήσει πολλές φορές και ούτε μία δεν μου έχουν απαντήσει με σαφή τρόπο. Μη με ρωτάτε πως ζω. Βρίσκομαι κάτω από τα όρια της φτώχειας. Θέλω να τους δω κρεμασμένους στην πλατεία Συντάγματος. Θα προσφύγω στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, θα τους κάνω δίκες και θα το γλεντήσουμε όλοι μαζί μετά τις εκλογές.»

Σχόλια