Ελλάδα

Το σημείωμα του Τάσου Πρέμου πριν εξαφανιστεί από το Άγιο Όρος

«Θα αφιερώσω τη ζωή μου στην Παναγία” το τελευταίο μήνυμα του Αγρινιώτη που εξαφανίστηκε στο Άγιο Όρος

Σε  θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του συνταξιούχου της ΔΕΗ Τάσου Πρέμου από το Αγρίνιο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 8 Νοεμβρίου, σχεδόν δύο εικοσιτετράωρα αφότου έφτασε στο Άγιο Όρος

Ένα σημείωμα που άφησε ο 61χρονος λίγο προτού εξαφανιστεί εξετάζεται διεξοδικά από τις Αρχές, καθώς μπορεί να ρίξει φως στο μυστήριο.

«Θα αφιερώσω τη ζωή μου στην Παναγία», είχε γράψει στο χαρτί που εντοπίστηκε μαζί με άλλα προσωπικά του αντικείμενα.

Όπως αποκάλυψαν άτομα από το φιλικό του περιβάλλον, είχε μεγάλο πάθος με τον τζόγο, το οποίο πάλευε να υπερνικήσει.

Συνήθιζε να επισκέπτεται τακτικά το Άγιο Όρος για να ηρεμεί και να βρίσκει τον εαυτό του και αφού έμενε εκεί για λίγες μέρες στη συνέχεια επέστρεφε στο σπίτι του.

Ο  61χρονος τελευταία αισθανόταν πολύ πιεσμένος, επειδή, όπως έγινε γνωστό, ο περίγυρος του τον πίεζε πολύ σχετικά με το θέμα του τζόγου. Τότε, πήρε την απόφαση να πάει στο Άγιο Όρος.

Σύμφωνα με το agrinionews, πήγε στο μοναστήρι και σύμφωνα με τους μοναχούς έκανε ότι συνήθως. Στις 8 Νοεμβρίου τα ίχνη του χάθηκαν με τους μοναχούς να κάνουν μία πρώτη έρευνα μήπως και τον εντοπίσουν, αλλά το μόνο που βρήκαν ήταν τα προσωπικά του αντικείμενα.

 Ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία έκανε έρευνες στην ευρύτερη περιοχή χωρίς αποτέλεσμα, ώσπου εντοπίστηκαν κάποια από τα ρούχα του και το διαμονητήριό του πεταμένα στα βράχια της ακτής της Μονής Ξενοφώντος.

Σχόλια