Ελλάδα

Black Friday και στα διαζύγια; Η... έκπτωση ενός δικηγόρου που έγινε viral

Ο δικηγόρος από την Αμαλιάδα έκανε θραύση με την ανάρτησή του

Στο κλίμα των ημερών, δηλαδή στο κλίμα της… Black Friday έχουν μπει πολλές επιχειρήσεις όμως υπάρχουν και κάποιοι επαγγελματίες, όπως δικηγόροι οι οποίοι «τάζουν» έκπτωση στα διαζύγια.

Όλα ξεκίνησαν από την ανάρτηση του δικηγόρου Μισέλ Α. Αμπού από την Αμαλιάδα ο οποίος δημοσίευσε στο Facebook πως την Παρασκευή θα κάνει έκπτωση 60% σε όλα τα διαζύγια: «προλαβαίνετε».

Όπως ήταν φυσικά, πολύ γρήγορα αυτή η είδηση έγινε viral. Από κάτω οι αναγνώστες έδωσαν «ρέστα» με τα σχόλια τους.

Ο δικηγόρος, πάντως, μίλησε στο ραδιόφωνο και στο News 24/7 γι’ αυτή την πρόσφορα που κάνει… πάταγο και στην οποία ανταποκρίθηκαν ουκ ολίγα ζευγάρια.  

«Να πω την αλήθεια αυτός ο κατακλυσμός που έγινε με τις προσφορές που βλέπουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ με ερέθισε και εμένα να κάνω μια πλάκα. Σε μια σελίδα που έχω για το δικηγορικό μου γραφείο, η αλήθεια είναι ότι έγινε χαμός, είχε μια τεράστια απήχηση αυτή η πλάκα. Αλλά αν κάνουμε οι δικηγόροι έκπτωση 6% έτσι όπως έχουν πέσει οι τιμές, θα μας χωρίσει εμάς η γυναίκα μας. Όχι 60%. Οπότε καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι κάτι ανεδαφικό», δήλωσε ο δικηγόρος.

Και πρόσθεσε: «Γίνεται χαμός, το εννοώ. Φυσικά τους εξηγώ ότι δεν ισχύει αλλά το θέμα είναι, και αυτό θέλω να πω, μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ότι ο κόσμος, και δεν τον αδικώ, πίστεψε μια τέτοια ανάρτηση, γιατί να μην το πιστέψει άλλωστε, βλέπει γύρω του τα πάντα αλλά έχει ανάγκη από την οποιαδήποτε έκπτωση και αυτό είναι για την εποχή μας αντιπροσωπευτικό. Είναι τόσοι πολλοί και τόσες πολλές αυτοί που έστειλαν ένα μήνυμα ή πήραν τηλέφωνο, που αντιλαμβάνομαι ότι είναι μάστιγα. Πρέπει να έχουν επικοινωνήσει μαζί μου γύρω στους 60 ανθρώπους. Τους έχω εξηγήσει ότι δεν ισχύει η προσφορά αλλά μου έχει κάνει εντύπωση το νεαρό της ηλικίας τους και αυτό είναι ανησυχητικό».

Σχόλια