Μεσσηνία: Θρήνος για τους τρεις 15χρονους - Έκαναν κοπάνα και σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Ελλάδα
Μεσσηνία: Θρήνος για τους τρεις 15χρονους - Έκαναν κοπάνα και σκοτώθηκαν σε τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δούλευε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε το παιδί της, η μητέρα ενός εκ τριών εφήβων στην Κυπαρισσία

Σοκ στην Κυπαρισσία που θρηνεί τρεις νεκρούς εφήβους 15 ετών σε τροχαίο δυστύχημα. Νεκροί είναι ένας Έλληνας, ένας Βούλγαρος και ένας Αλβανός. Πρόκειται για τους Χρήστο Μιρτάι, Νίκο Τριαλώνα και Ενρίκο Μπουζάνι.

Ακόμη πιο δραματικός  είναι ο λόγος για τον οποίο οι μαθητές έλειψαν από το σχολείο με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στο τροχαίο καθώς θέλησαν σύμφωνα με το iefimerida.gr  να κάνουν «κοπάνα» από το μάθημα.

Δούλευε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε το παιδί της

Δύσκολες στιγμές εκτυλίχθηκαν και στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν τα παιδιά. Σύμφωνα με τον Alpha, η μητέρα του ενός από τα παιδιά βρισκόταν στο νοσοκομείο την ώρα που μεταφέρθηκε εκεί το παιδί της, καθώς δούλευε. Ωστόσο το μυαλό της δεν πήγε στον γιο της, αφού νόμιζε ότι βρισκόταν στο σχολείο.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, όταν το ΙΧ τους συγκρούστηκε με φορτηγό και το ένα αυτοκίνητο κυριολεκτικά κόλλησε σε τοίχο που υπάρχει δίπλα στο οδόστρωμα. Μέσα στο αυτοκίνητο υπήρξαν εγκλωβισμένοι επιβάτες και η Πυροσβεστική Υπηρεσία έφθασε στο σημείο και έστησε επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Οι τρεις φίλοι είχαν γνωριστεί στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας και από τότε έκαναν μεταξύ τους πολύ παρέα. Ο ΑΟ Κυπαρισσίας, με σχετική ανάρτηση του αποχαιρετά μέσω Facebook τους τρεις αθλητές του.

Ακυρώθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας:  "Σήμερα τα λόγια μας στερεύουν και το συναίσθημα της απέραντης θλίψης κατακλύζει και σκοτεινιάζει τις ψυχές όλων μας. Λόγω της ανείπωτης τραγωδίας που διαδραματίστηκε στην Πόλη μας, ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας αποφάσισε ως ένδειξη πένθους και ανθρώπινης αλληλεγγύης, την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων στην Πόλη μας. Θα πραγματοποιηθεί μόνο η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Εμπορικού Συλλόγου, σε λιτή τελετή, στο εμπορικό τρίγωνο της πόλης μας στις 14/12, καθώς και η προγραμματισμένη θεατρική παράσταση του Συλλόγου μας στην αίθουσα Αλέκος Παπαδόπουλος στις 22/12. Ο διαγωνισμός φωτογραφίας που βρίσκεται σε εξέλιξη "παγώνει" και θα συνεχιστεί μετά από 30 ημερολογιακές ήμερες.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του Εμπορικού Συλλόγου θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες".

Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: Ήταν έκπληξη ότι πήραν το αυτοκίνητο

Όπως τόνισε ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας Γιώργος Σταματόπουλος: «Ήταν έκπληξη ότι πήραν το αυτοκίνητο κρυφά, ανάπτυξαν ταχύτητα και έθεσαν τον εαυτό τους σε κίνδυνο. Ήταν από τα ήσυχα τα συνεργάσιμα παιδιά. Το δόγμα μας είναι τα παιδιά μέσα στο σχολείο. Και αποβολές όταν παίρνουν πρέπει να παραμένουν στον χώρο του σχολείου, γιατί ξέρουμε ότι όταν ένα παιδί βγει από την αυλόπορτα, κινδυνεύει».

Διευθυντής ΕΠΑΛ: «Δεν αναγνωρίζονται τα παιδιά»

Σύμφωνα με όσα είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, οδιευθυντής του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, Δημήτρης Δράκος, πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τα παιδικά δεν μπορούσαν να αναγνωριστούν.

Όπως είπε: «Οι γονείς ήρθαν στο νοσοκομείο. Δεν αναγνωρίζονται τα παιδιά. Είναι τόσο δυνατό το χτύπημα που απ' ότι μου είπαν οι αστυνομικοί δεν είναι αναγνωρίσιμα τα παιδιά. Ήταν ήσυχα παιδιά, ούτε δημιουργούσαν πρόβλημα, κάθε άλλο και με εκπλήσσει αυτό. Να βγουν να πάρουν το αυτοκίνητο του πατέρα τους και να αναπτύσσουν τέτοια υπερβολική ταχύτητα σε εθνική οδό δίχως δίπλωμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News