Αγωγή από την εξαπατημένη «σύζυγο» του «δίγαμου» γιατρού

Ελλάδα
Αγωγή από την εξαπατημένη «σύζυγο» του «δίγαμου» γιατρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιμέτωπος με την εισαγγελέα ο «δίγαμος» καρδιολόγος - 300.000 ευρώ του ζητάει η «σύζυγος»

Νέες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του δίγαμου γιατρού, ο οποίος ενώ, φέρεται, να ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά, πραγματοποίησε πολιτικό γάμο - «μαϊμού» με μία διαφορετική γυναίκα.

Αγωγή για ηθική βλάβη εναντίον του δίγαμου καρδιολόγου κατέθεσε, πριν από μερικά 24ωρα, η γυναίκα, επίσης καρδιολόγος, η οποία και ήταν η «πρωταγωνίστρια» στο γάμο - «μαϊμού» που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χαλκιδέων, τον Ιούνιο του 2014.

Μάλιστα η ίδια φέρεται να αξιώνει από το γνωστό γιατρό, το ποσό των 300.000 ευρώ.

Πάντως, το περιβάλλον, αλλά και ο ίδιος ο καρδιολόγος κρατά στάση αναμονής, ενώ τα πρόσωπα από το περιβάλλον του ισχυρίζονται ότι αναμένονται ανατροπές και εκπλήξεις στην υπόθεση, ικανές να ανατρέψουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Στην εισαγγελέα ο «δίγαμος» καρδιολόγος

Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών ζήτησε την διεξαγωγή έρευνας για να διαπιστωθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παράνομης οπλοφορίας, αντιποίηση Αρχής, της πλαστογραφίας και ηθικής αυτουργίας σε αυτήν.

Αναλυτικότερα, η εισαγγελέας ζητά να προσκομιστεί η άδεια οπλοφορίας που έχει ο γιατρός και η οποία λήγει το 2020.

Ενώ, αναφορικά με το αδίκημα της αντιποίησης Αρχής, οι έρευνες επικεντρώνονται στον εκπρόσωπο της Δημοτικής Αρχής που έδωσε το «παρών» στο δημαρχείο της Χαλκίδας και συνέβαλε στην πραγματοποίηση του γάμο - «μαϊμού».

Τέλος, για το αδίκημα της πλαστογραφίας θα ζητηθεί η συνδρομή γραφολόγου.

Η εισαγγελέας αναμένει και το αποτέλεσμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) που έχει ο διατάξει, από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε η υπόθεση, ο δήμαρχος Χαλκίδας.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News