Πατμάνογλου: Έπεσαν όλοι να με φάνε όταν είπα ότι παντρεύομαι

Ελλάδα
Πατμάνογλου: Έπεσαν όλοι να με φάνε όταν είπα ότι παντρεύομαι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο με τις γνώμες για αυτήν την επιλογή του να διίστανται

Πριν από 1,5χρονο έχασε γυναίκα και 3χρονο παιδί στην Αθηνών Λαμίας, στο τραγικό δυστύχημα με την Porsche που οδηγούσε ο γιός του ιδιοκτήτη των Jumbo, Βακάκης (που επίσης έχασε τη ζωή του).

Ωστόσο ο  Υπάτιος Πατμάνογλου  πήρε την απόφαση να φτιάξει ξανά τη ζωή του. Πριν από λίγες ημέρες, με ανάρτησή του στα social media  ανέφερε ότι «η ζωή προχωράει και εμείς οφείλουμε να την ακολουθούμε».

Ο  ίδιος, στο πρόσωπο της Εμμανουέλας Βογιατζή, φαίνεται να βρήκε τη γυναίκα της ζωής από εδώ και στο εξής ενώ σε  τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε ότι παντρεύεται στις αρχές Δεκεμβρίου, έτοιμος να ζήσει ξανά της χαράς της πατρότητας.

Από τότε βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο με τις γνώμες για αυτήν την επιλογή του να διίστανται.

Χαρακτηριστική είναι άλλωστε και η δήλωση που έκανε ο ίδιος στη Real News και αποτυπώνει ότι έχει γίνει αποδέκτης και αρνητικών μηνυμάτων.

«"Η ζωή συνεχίζεται" έγραψα και έπεσαν όλοι να με φάνε» δήλωσε, επιβεβαιώνοντας ότι έχει αποφασίσει να «προχωρήσει με την αγάπη του θεού» και να παντρευτεί για ακόμα μια φορά. «Δεν θέλω να δώσω ημερομηνία, δεν θα την αποκαλύψω μετά από όσα τράβηξα», συμπλήρωσε.

Ποια είναι η νέα του σύντροφος;

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου γνώρισε τη νέα του σύντροφο μέσω Facebook, ενώ βοήθησαν και κάποιοι κοινοί γνωστοί.

Πρόκειται για την Έμμυ Βογιατζή, μια νέα γυναίκα γνωστή στην τοπική κοινωνία των Μεγάρων, η οποία ασχολείται με τα κοινά και είναι ιδιαίτερα αγαπητή. Μάλιστα είναι δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Μεγάρων, όπου και ζει μόνιμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, φαίνεται και η ίδια να έχει βιώσει μια απώλεια ανάλογη με αυτή του Υπάτιου Πατμάνογλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News