Γύρος Εν Ελλάδι: Από τη φάρμα της Creta Farms… στην κατάψυξη του σπιτιού σου!

Ελλάδα
Γύρος Εν Ελλάδι: Από τη φάρμα της Creta Farms… στην κατάψυξη του σπιτιού σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γύρος Εν Ελλάδι από το 100% ελληνικό χοιρινό κρέας ειδικής εκτροφής της Creta Farms  

Η Creta Farms, o μεγαλύτερος παραγωγός χοιρινού κρέατος της χώρας μας, λανσάρει για 1η  φορά στην ελληνική αγορά γύρο από χοιρινό ειδικής ελληνικής εκτροφής στην κατάψυξη του οργανωμένου λιανεμπορίου!

Τώρα έχεις στην κατάψυξή σου γρήγορα & εύκολα τον πιο λαχταριστό γύρο χωρίς καμιά αμφιβολία για το κρέας από το οποίο προέρχεται.

Σε 5’μόνο λεπτά, γύρος Εν Ελλάδι φρέσκος, προψημένος, πιο νόστιμος, τρυφερός, και ευκολοχώνευτος, χωρίς συντηρητικά  και χωρίς γλουτένη, με την εγγύηση ποιότητας της Creta Farms.

Ο γύρος Εν Ελλάδι προέρχεται από το 100% ελληνικό χοιρινό κρέας Εν Ελλάδι ειδικής εκτροφής.  Από χοίρους δηλαδή που μεγαλώνουν στη φάρμα ειδικής εκτροφής της CRETA FARMS στο Ρέθυμνο της Κρήτης κάτω από άριστες συνθήκες και τρέφονται με:

  • Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που κάνει το κρέας πιο ζουμερό και τρυφερό, βελτιώνοντας το προφίλ των λιπαρών.
  • Κρητικά superfoods με αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση, που θωρακίζουν τον οργανισμό του ζώου.
  • Αρωματικά βότανα που κάνουν το κρέας να μυρίζει μοναδικά.

Η ειδική διατροφή, που παράγεται στην ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής ζωοτροφών της Creta Farms, σε συνδυασμό με τις άριστες συνθήκες εκτροφής (κλασική μουσική, ιδανική θερμοκρασία), βελτιώνουν την υγεία του ζώου άρα και την ποιότητα του κρέατος και δημιουργούν τον πιο ευκολοχώνευτο και γευστικό γύρο, έτοιμο στο σπίτι σου σε 5’.

Τη γκάμα συμπληρώνει ο γύρος κοτόπουλο Εν Ελλάδι από κοτόπουλα ελληνικής προέλευσης που εκτρέφονται με επιλεγμένο ισορροπημένο σιτηρέσιο. Μαρινάρονται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βότανα και καρυκεύματα, γεγονός που προσδίδει στο κρέας μοναδική τρυφερότητα, άρωμα και γεύση.

Τώρα απολαμβάνεις στο σπίτι σου, τον πιο νόστιμο γύρο από χοίρους που ξέρεις με τι τρέφονται, που και πως μεγαλώνουν.

Η Creta Farms, όντας ο μεγαλύτερος Έλληνας παραγωγός χοιρινού κρέατος και ο μοναδικός καθετοποιημένος, έχει κατοχυρώσει 20 πατέντες διεθνώς. Επενδύοντας ετησίως πάνω από 8εκατ. σε έρευνα και ανάπτυξη, προβλέπει την μετεξέλιξη του ηγέτη της εγχώριας αγοράς αλλαντικών στον ηγέτη μιας εταιρίας τροφίμων.

Στόχος της κρητικής εταιρίας είναι να πρωτοστατήσει στην παγκόσμια τάση για υγιεινή διατροφή δημιουργώντας και παράγοντας καινοτόμα προϊόντα που ενισχύουν την επιχειρηματική εξωστρέφεια της χώρας μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News