Γιάννης Μακρής: Νέο ανατριχιαστικό video από τη δολοφονία του επιχειρηματία

Ελλάδα
Γιάννης Μακρής: Νέο ανατριχιαστικό video από τη δολοφονία του επιχειρηματία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκάρουν οι εικόνες από τη στυγερή δολοφονία στη Βούλα

Ανατριχιαστικές είναι οι τελευταίες στιγμές του 46χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στη Βούλα και ενώ είχε μπει μόλις στο αυτοκίνητό του.

Η εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΙ φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα νέο video ντοκουμέντο στο οποίο φαίνονται τα δευτερόλεπτα που ο Γιάννης Μακρής χάνει τη ζωή του και την ψυχρότητα του δολοφόνου δεν τη χωρά ανθρώπου νους.

Λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό του, ο Γιάννης Μακρής φαίνεται να αντιλαμβάνεται πως κάτι συμβαίνει, χωρίς όμως να μπορεί να το προσδιορίσει. Μόλις μπαίνει μέσα, ο δολοφόνος εμφανίζεται και πυροβολεί από τη μεριά του συνοδηγού.

Ο επιχειρηματίας βγαίνει από το αυτοκίνητο και ξεκινά να τρέχει, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί, όμως ο δολοφόνος τον προλαβαίνει: τον πυροβολεί πολλές φορές ώσπου τον σκοτώνει και εξαφανίζεται.

Και όλα αυτά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα…

Αφήνοντας πίσω του μία γυναίκα να θρηνεί, μαζί με το παιδί τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο δολοφόνος είχε καλύψει το πρόσωπό του με μαύρο καπέλο τζόκεϊ, φορούσε ένα δίχρωμο σπορ μπουφάν, καθώς επίσης μαύρο παντελόνι και παπούτσια. Προκύπτει ακόμα ότι ο δράστης χρησιμοποίησε πιστόλι με σιγαστήρα, ώστε η επίθεση εναντίον του 46χρονου να μη γίνει άμεσα αντιληπτή από περίοικους.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται είναι από το ethnos.gr.

Δείτε το video:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News