Στο Ψυχιατρείο ο 13χρονος που σκότωσε με μαχαιριές την 9χρονη αδερφή του

Ελλάδα
Στο Ψυχιατρείο ο 13χρονος που σκότωσε με μαχαιριές την 9χρονη αδερφή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κύπρος έχει συγκλονιστεί από την οικογενειακή τραγωδία - Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες

Εξελίξεων συνέχεια για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε σπίτι στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα.

Ένας 13χρονος φέρεται να σκότωσε με μαχαίρι την 9χρονη αδερφή του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και γι’ αυτό το λόγο μεταφέρθηκε, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, ο 13χρονος έδωσε κατάθεση για το περιστατικό και εν συνεχεία εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο ο οποίος έκρινε απαραίτητη τη μεταφορά του αγοριού σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο εν λόγω Ψυχιατρείο και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα υποχρεωτικής νοσηλείας.

Τα ακριβή αίτια θανάτου της 9χρονης θα εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διεξαχθεί στις 10 το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, από τον Ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους.

Εν τω μεταξύ οι έρευνες της Αστυνομίας για εξιχνίαση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε το άγριο φονικό συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας κλήθηκαν και μετέβησαν για κατάθεση οι γονείς των δύο παιδιών, άτομα του φιλικού και οικογενειακού τους περιβάλλοντος καθώς και γείτονες.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις πέντε χθες το απόγευμα το ΤΑΕ Λάρνακας ειδοποιήθηκε από τον πατέρα του κοριτσιού ότι βρήκε το παιδί του αιμόφυρτο στο σπίτι τους στην περιοχή Αγιος Ιωάννης στη Λάρνακα.

Στη σκηνή μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από το ΤΑΕ και την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, οι οποίες και εντόπισαν το κοριτσάκι με μαχαιριές στο σώμα του.

Με ασθενοφόρο το κοριτσάκι διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του, ενώ ο 13χρονος μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News