default-image

Καραμπόλα με νεκρή στο Χαϊδάρι: Οδηγός παραβίασε το κόκκινο φανάρι

Ελλάδα
Καραμπόλα με νεκρή στο Χαϊδάρι: Οδηγός παραβίασε το κόκκινο φανάρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τη σφοδρή σύγκρουση, σταθμευμένη μηχανή εκσφενδονίστηκε μέσα σε καφετέρια

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος της χώρας για άλλη μια φορά, αφού μία γυναίκα 43 ετών άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα έπειτα από καραμπόλα τριών οχημάτων.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη συμβολή της Λεωφόρου Αθηνών με την οδό Γεωργίου Παπανδρέου στο Χαϊδάρι όταν ο οδηγός του πρώτου Ι.Χ. φέρεται να παραβίασε το κόκκινο φανάρι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με το news247.gr, να συγκρουστεί διαδοχικά με δύο αυτοκίνητα εκ των οποίων το ένα να καταλήγει στο πεζοδρόμιο και σε μία μοτοσικλέτα που ήταν σταθμευμένη.

Απίστευτο και όμως αληθινό… η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η σταθμευμένη μηχανή εκσφενδονίστηκε, μπήκε μέσα σε μια καφετέρια και καταπλάκωσε έναν πελάτη ο οποίος εκείνη τη μοιραία στιγμή βρισκόταν μέσα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αλλά και διασώστες του ΕΚΑΒ βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο. Απεγκλωβίστηκαν συνολικά τρία άτομα εκ των οποίων ανασύρθηκε νεκρή η 43χρονη που ήταν συνοδηγός στο δεύτερο Ι.Χ.. Ο οδηγός του ίδιου αυτοκινήτου είναι σοβαρά τραυματισμένος, ενώ ο οδηγός του οχήματος που φέρεται να παραβίασε το φωτεινό σηματοδότη, φέρει ελαφριά τραύματα.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και τις συνθήκες αυτού του θανατηφόρου τροχαίου.  

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News