Η στιγμή της εκτέλεσης του Μακρή στην Βούλα - Τα 5 δευτερόλεπτα της δολοφονίας

Ελλάδα
Η στιγμή της εκτέλεσης του Μακρή στην Βούλα - Τα 5 δευτερόλεπτα της δολοφονίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εικόνες που σοκάρουν και προκαλούν ανατριχίλα

Συγκλονιστικό video φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Κ» στο οποίο και έχει καταγραφεί καρέ καρέ  η δολοφονία του 46χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στην Βούλα.

Όπως χαρακτηριστικά φαίνεται στο οπτικό υλικό  ο 46χρονος έχει βγει από το σπίτι του και βρίσκεται στο μαύρο Smart που ήταν παρκαρισμένο απ’ έξω.

Είναι στη θέση του οδηγού όταν ο δολοφόνος πλησίασε –τρέχοντας– το παράθυρο του συνοδηγού και άρχισε να πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής τον άτυχο άνδρα.

Ο δολοφόνος είχε καλύψει το πρόσωπό του με μαύρο καπέλο τζόκεϊ, φορούσε ένα δίχρωμο σπορ μπουφάν, καθώς επίσης μαύρο παντελόνι και παπούτσια. Προκύπτει ακόμα ότι ο δράστης χρησιμοποίησε πιστόλι με σιγαστήρα, ώστε η επίθεση εναντίον του 46χρονου να μη γίνει άμεσα αντιληπτή από περίοικους.

Η σκηνή του φόνου διήρκεσε μόλις 5 δευτερόλεπτα. Ο Μακρής αμέσως μόλις δέχθηκε τους πρώτους πυροβολισμούς βγήκε από το Smart και προσπάθησε να απομακρυνθεί τρέχοντας. Ωστόσο, εκείνος τον ακολούθησε και από απόσταση σχεδόν μισού μέτρου συνέχισε να τον πυροβολεί. Ο Γ. Μακρής δεν πρόλαβε να κάνει περισσότερα από 3 -4 βήματα, πριν πέσει αιμόφυρτος στο οδόστρωμα, όπου κατέληξε.

kathimerini

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News